KAPALI PAZARYERİ ALIŞVERİŞ SONRASI DEZENFEKTE EDİLEREK YIKANIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2021 - 10:35, Güncelleme: 22.01.2021 - 10:35
 

KAPALI PAZARYERİ ALIŞVERİŞ SONRASI DEZENFEKTE EDİLEREK YIKANIYOR

Seydişehir Belediyesi ekipleri her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri kurulan kapalı pazar yerini vatandaşların alışverişini tamamlamasının, esnafların da satış malzemelerini almasının akabinde hijyenik bir şekilde deterjanlı su ile yıkıyor.

Haftanın iki günü Seydişehir’de kurulan ilçe pazarı Seydişehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından her pazar gününden sonra itina ile yıkanıyor. Hijyen ve sağlıklı besin tüketmek açısından önemli olan bu uygulama vatandaşlar tarafından takdir görüyor. İlçede vatandaşların sıkça kullandığı alanlara daha fazla dikkat edilmesi talimatını veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, halk sağlığı için tedbirleri elden bırakmıyor. Her hafta kurulan pazarın ardından Perşembe akşamı geç saatlere kadar, temizlik çalışanları kapalı pazaryerinin temizliğini yapıyor. Deterjanlı su ile yıkanarak, pazarın temizliği sağlanıyor. Meyve – sebze ve balık satışının yapıldığı pazar yeri deterjan ve fırçalarla yıkanarak tazyikli su ile temizleniyor. Hemşehrilerinin sağlığı için temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimiz sorumluluk alanımız içerisinde bulunan her bölgede temizlik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri ekiplerimiz her ay ilçe genelindeki çöp bidonları ve konteynırları, her hafta ise pazar yerlerini ve temizlik gerektiren çöp toplama araçlarımızı dezenfekte ediyorlar. Hemşehrilerimizin sağlığı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere yardımcı olmasını ve hassasiyet göstermesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.    
Seydişehir Belediyesi ekipleri her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri kurulan kapalı pazar yerini vatandaşların alışverişini tamamlamasının, esnafların da satış malzemelerini almasının akabinde hijyenik bir şekilde deterjanlı su ile yıkıyor.

Haftanın iki günü Seydişehir’de kurulan ilçe pazarı Seydişehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından her pazar gününden sonra itina ile yıkanıyor. Hijyen ve sağlıklı besin tüketmek açısından önemli olan bu uygulama vatandaşlar tarafından takdir görüyor.

İlçede vatandaşların sıkça kullandığı alanlara daha fazla dikkat edilmesi talimatını veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, halk sağlığı için tedbirleri elden bırakmıyor.

Her hafta kurulan pazarın ardından Perşembe akşamı geç saatlere kadar, temizlik çalışanları kapalı pazaryerinin temizliğini yapıyor. Deterjanlı su ile yıkanarak, pazarın temizliği sağlanıyor. Meyve – sebze ve balık satışının yapıldığı pazar yeri deterjan ve fırçalarla yıkanarak tazyikli su ile temizleniyor.

Hemşehrilerinin sağlığı için temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimiz sorumluluk alanımız içerisinde bulunan her bölgede temizlik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri ekiplerimiz her ay ilçe genelindeki çöp bidonları ve konteynırları, her hafta ise pazar yerlerini ve temizlik gerektiren çöp toplama araçlarımızı dezenfekte ediyorlar. Hemşehrilerimizin sağlığı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere yardımcı olmasını ve hassasiyet göstermesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.