KARDELEN ANAOKULU KERMES DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2016 - 11:44, Güncelleme: 26.05.2016 - 11:44
 

KARDELEN ANAOKULU KERMES DÜZENLEDİ

Kardelen Anaokulu bahçesinde düzenlenen kermese İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şube Müdürleri, Okul müdürleri öğrenci velileri çok sayıda davetli katıldı.

Okul Müdürü Dilek Kara bu etkinliğe sahip çıkan ve destek veren herkese teşekkür ederek; “Öğrenci velilerimizin destek ve katılımı ile gerçekleştirdiğimiz kermes, öğrencilerimizin sadece eğitim yönüyle değil, sosyal hayatın gelişmesi, birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına çok önemsiyoruz kardelen anaokulu olarak sosyal içerikli etkinliklerimiz devam edecek." dedi. Kermeste, pasta, börek, çiğ köfte, içli köfte, bazı, mantı, soğuk salata, meşrubat ve tatlı çeşitlerini tatmak için sıraya giren veliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş büyük heyecan yaşadı.
Kardelen Anaokulu bahçesinde düzenlenen kermese İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şube Müdürleri, Okul müdürleri öğrenci velileri çok sayıda davetli katıldı.

Okul Müdürü Dilek Kara bu etkinliğe sahip çıkan ve destek veren herkese teşekkür ederek; “Öğrenci velilerimizin destek ve katılımı ile gerçekleştirdiğimiz kermes, öğrencilerimizin sadece eğitim yönüyle değil, sosyal hayatın gelişmesi, birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına çok önemsiyoruz kardelen anaokulu olarak sosyal içerikli etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Kermeste, pasta, börek, çiğ köfte, içli köfte, bazı, mantı, soğuk salata, meşrubat ve tatlı çeşitlerini tatmak için sıraya giren veliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş büyük heyecan yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.