KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE İKRAMİYE VERİLECEK

Ekonomi 03.02.2022 - 12:37, Güncelleme: 03.02.2022 - 12:37
 

KARLA MÜCADELE EKİPLERİNE İKRAMİYE VERİLECEK

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan karla mücadele çalışmalarında mesai kavramı gözetmeksizin çalışan mesai arkadaşlarını ikramiye ile ödüllendirdi.

Başkan Tutal, Son yılların en yoğun kar yağışının etkili olduğu Seydişehir’de gece-gündüz demeden, özveriyle, gayretle, azimle, 7/24 mesai anlayışıyla çalışan mesai arkadaşlarına şubat ayında tek sefere mahsus olmak üzere 1.500 lira ikramiye verileceğini açıkladı. Hizmet İş Konya 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Keçeci ile birlikte ek protokolü imzalayan Başkan Tutal, tüm çalışma arkadaşlarına toplu sözleşmeye ek olarak hazırlanan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi. Seydişehir’in son yıllarda ciddi oranda yağış aldığını, bu yağışa bağlı olarak Seydişehir’deki tüm yolları açık tutmak için gece gündüz demeden 7/24 mesai anlayışıyla özveri ve gayretle çalışan tüm çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Bizler, temeli gönül birliğine dayanan büyük bir aileyiz. Bu birliktelik, Seydişehir’de çok önemli hizmetlerin ve çalışmaların altına imzasını atmıştır. Son günlerde de ilçemizde yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla da sabahın erken saatlerinden gecenin geç vakitlerine kadar tüm çalışma arkadaşlarım özveriyle, gayretle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için mücadele etti. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu kırsal mahallelerimizde arkadaşlarımız hemşehrilerimize hizmet edebilmek için eksi 27 derecede olan dondurucu soğuklarda kar kürüme,  tuzlama ve solüsyon çalışmaları yürüttüler. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için büyük bir gayretle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bizler de çalışma arkadaşlarımızın bu gayretlerine yakinen birçok kez şahitlik ettik. Vefa duygusu, bizler için çok ayrı bir anlam taşımaktadır. Kar yağışının ilçemizde etkili olduğu andan itibaren canla başla gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza Şubat ayı itibariyle tek sefere mahsus olmak üzere 1.500 liralık ikramiye veriyoruz. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyor, tüm çalışma arkadaşlarıma tekrar yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm mesai arkadaşlarımın ve hemşehrilerimizin Regaip Kandilini tebrik ediyor, üç ayların ve kandilimizin bolluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Hizmet İş Konya 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Keçeci, tüm çalışanlara vefa örneği gösteren Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a tüm işçiler adına teşekkür etti.  
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan karla mücadele çalışmalarında mesai kavramı gözetmeksizin çalışan mesai arkadaşlarını ikramiye ile ödüllendirdi.

Başkan Tutal, Son yılların en yoğun kar yağışının etkili olduğu Seydişehir’de gece-gündüz demeden, özveriyle, gayretle, azimle, 7/24 mesai anlayışıyla çalışan mesai arkadaşlarına şubat ayında tek sefere mahsus olmak üzere 1.500 lira ikramiye verileceğini açıkladı.

Hizmet İş Konya 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Keçeci ile birlikte ek protokolü imzalayan Başkan Tutal, tüm çalışma arkadaşlarına toplu sözleşmeye ek olarak hazırlanan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.

Seydişehir’in son yıllarda ciddi oranda yağış aldığını, bu yağışa bağlı olarak Seydişehir’deki tüm yolları açık tutmak için gece gündüz demeden 7/24 mesai anlayışıyla özveri ve gayretle çalışan tüm çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun. Bizler, temeli gönül birliğine dayanan büyük bir aileyiz. Bu birliktelik, Seydişehir’de çok önemli hizmetlerin ve çalışmaların altına imzasını atmıştır. Son günlerde de ilçemizde yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla da sabahın erken saatlerinden gecenin geç vakitlerine kadar tüm çalışma arkadaşlarım özveriyle, gayretle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için mücadele etti.

Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu kırsal mahallelerimizde arkadaşlarımız hemşehrilerimize hizmet edebilmek için eksi 27 derecede olan dondurucu soğuklarda kar kürüme,  tuzlama ve solüsyon çalışmaları yürüttüler. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için büyük bir gayretle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bizler de çalışma arkadaşlarımızın bu gayretlerine yakinen birçok kez şahitlik ettik. Vefa duygusu, bizler için çok ayrı bir anlam taşımaktadır. Kar yağışının ilçemizde etkili olduğu andan itibaren canla başla gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza Şubat ayı itibariyle tek sefere mahsus olmak üzere 1.500 liralık ikramiye veriyoruz. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyor, tüm çalışma arkadaşlarıma tekrar yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm mesai arkadaşlarımın ve hemşehrilerimizin Regaip Kandilini tebrik ediyor, üç ayların ve kandilimizin bolluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Hizmet İş Konya 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Keçeci, tüm çalışanlara vefa örneği gösteren Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a tüm işçiler adına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.