KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN KARI-KOCA CANINDAN OLUYORDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2017 - 10:59, Güncelleme: 08.10.2017 - 10:59
 

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN KARI-KOCA CANINDAN OLUYORDU

İlçemizde çıkan silahlı kavgada trajik bir olay yaşandı, kavgayı ayırmak için giden karı koca çıkan arbede sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre  Kumluca Mahallesinde Mehmet A. ve Gökhan E. tarlada çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladılar. Tartışma sonrası evlerine dönüp av tüfeklerini alan şahıslar birbirlerini tehdit etmeye başladı. Bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren Mehmet Özgül(43) Gökhan E'ye ait tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı.  Ekinci kendine ait traktörle kaçarken yaralanan eşinin yanına koşmaya çalışan Emine Özgül'de(44) traktörün altında kalarak yaralandı. İlk tedavileri  Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılar  Konya'daki hastanelere sevk edildi. Mehmet A. ve Gökhan E. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İlçemizde çıkan silahlı kavgada trajik bir olay yaşandı, kavgayı ayırmak için giden karı koca çıkan arbede sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre  Kumluca Mahallesinde Mehmet A. ve Gökhan E. tarlada çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladılar.

Tartışma sonrası evlerine dönüp av tüfeklerini alan şahıslar birbirlerini tehdit etmeye başladı.

Bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren Mehmet Özgül(43) Gökhan E'ye ait tüfeğin ateş alması sonucu yaralandı.  Ekinci kendine ait traktörle kaçarken yaralanan eşinin yanına koşmaya çalışan Emine Özgül'de(44) traktörün altında kalarak yaralandı.

İlk tedavileri  Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılar  Konya'daki hastanelere sevk edildi.

Mehmet A. ve Gökhan E. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.