ak

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI VE İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ÖZEL SPORCUYA SAHİP ÇIKTI (VİDEOLU)

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.12.2021 - 11:06, Güncelleme: 17.12.2021 - 11:06
 

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI VE İLÇE SPOR MÜDÜRÜ ÖZEL SPORCUYA SAHİP ÇIKTI (VİDEOLU)

Görme engelli sporcu Mehmet Aktaş’a Seydişehir Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Spor Müdürü sahip çıktı.

Engellilere özgü bir takım sporu olan Goalball sporunun kuralları gereği sessizlik ve dikkat dağınıklığına mahal vermemek için İlçe Spor Müdürü Soner Balcı salonu bizzat kendisine tahsis ederek günde bir saat çalışması konusunda sporcuyu destekliyor.  Ocak ayında düzenlenecek olan Goalball erkek milli takım seçmelerine hazırlanan Mehmet Aktaş annesi ile birlikte her gün Seydişehir Kapalı Spor salonuna antrenmanlara gelerek seçmelere hazırlanıyor. İlçe Spor Müdürü Soner Balcı, “Milli takım seçmelerinde Mehmet AKTAŞ kardeşimize destek veriyor sporun ve sporcunun daima arkasında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” diyerek Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Görme engelli sporcu Mehmet Aktaş’a Seydişehir Kaymakamı, Belediye Başkanı ve İlçe Spor Müdürü sahip çıktı.

Engellilere özgü bir takım sporu olan Goalball sporunun kuralları gereği sessizlik ve dikkat dağınıklığına mahal vermemek için İlçe Spor Müdürü Soner Balcı salonu bizzat kendisine tahsis ederek günde bir saat çalışması konusunda sporcuyu destekliyor. 

Ocak ayında düzenlenecek olan Goalball erkek milli takım seçmelerine hazırlanan Mehmet Aktaş annesi ile birlikte her gün Seydişehir Kapalı Spor salonuna antrenmanlara gelerek seçmelere hazırlanıyor.

İlçe Spor Müdürü Soner Balcı, “Milli takım seçmelerinde Mehmet AKTAŞ kardeşimize destek veriyor sporun ve sporcunun daima arkasında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” diyerek Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.