Kaymakam Erdoğan Sporcularla Buluştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2019 - 09:53, Güncelleme: 16.05.2019 - 09:53
 

Kaymakam Erdoğan Sporcularla Buluştu

Kaymakam Erdoğan, basketbol ve futbolda dereceler alarak ilçemizi temsil eden Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri ve minik judocular ile bir araya geldi.

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya’ da düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol Şampiyonasında Konya 1.liği, Küçük Erkek Futbol Şampiyonasında Konya 3.lüğünü elde ederek İlçemizi başarı ile temsil etti. 28 Nisan 2019 tarihinde yapılan Minikler Judo İl Şampiyonasında ve 11 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası il seçmelerinde okullarımızı temsilen dereceye giren sporcuların isimleri ise; Güzel KELEŞ, Beyzanur KAHRAMAN, Didem ÖZDEMİR, Gülnaz ACARTÜRK, Ahmet Eren BAYRAM, Eymen KAHVECİ, Furkan ÇETİN, Muhammed ÖZKAÇ, Yahya GENÇAY ve Cemre ÇENESİZ.. Seyit Harun Maarif Merkezinde gerçekleşen buluşmalarda ilçemize derecelerle dönen Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerini tebrik ederken, İzmir’de yapılacak olan Türkiye Judo Şampiyonasına giderek ilçemizi temsil edecek minik judoculara başarılar diledi.
Kaymakam Erdoğan, basketbol ve futbolda dereceler alarak ilçemizi temsil eden Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri ve minik judocular ile bir araya geldi.

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya’ da düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol Şampiyonasında Konya 1.liği, Küçük Erkek Futbol Şampiyonasında Konya 3.lüğünü elde ederek İlçemizi başarı ile temsil etti.

28 Nisan 2019 tarihinde yapılan Minikler Judo İl Şampiyonasında ve 11 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası il seçmelerinde okullarımızı temsilen dereceye giren sporcuların isimleri ise; Güzel KELEŞ, Beyzanur KAHRAMAN, Didem ÖZDEMİR, Gülnaz ACARTÜRK, Ahmet Eren BAYRAM, Eymen KAHVECİ, Furkan ÇETİN, Muhammed ÖZKAÇ, Yahya GENÇAY ve Cemre ÇENESİZ..

Seyit Harun Maarif Merkezinde gerçekleşen buluşmalarda ilçemize derecelerle dönen Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerini tebrik ederken, İzmir’de yapılacak olan Türkiye Judo Şampiyonasına giderek ilçemizi temsil edecek minik judoculara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.