KAYMAKAM ÖZYİĞİT YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2015 - 11:50, Güncelleme: 23.11.2015 - 11:50
 

KAYMAKAM ÖZYİĞİT YENİ ATANAN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Seydişehir´e yeni atanan aday öğretmelerle, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar kahvaltıda bir araya geldi.

Sultani Restoranda verilen kahvaltıya, ilçeye yeni atanan farklı branşlardaki öğretmenler katıldı. Kaymakam Özyiğit; “Güzel bir meslek seçtiniz, öğrencilerimiz ailesinden çok okulda zaman geçiriyor, mesleğinizi çok sevmeli ve öğrencileri kendi çocuğunuz gibi görmelisiniz. Öğrencileri motive ederek onlara özgüven aşılayıp geleceğe hazırlamalısınız. Her gün kendinizi geliştirmeli, çok okumalı ve bilgilerinizi tazelemelisiniz. Özveriyle çalışacağınıza inanıyorum, öğretmenler gününüzü kutluyorum.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar “ilçemize bu yıl farklı branşlarda 58 öğretmen atandı, ilçemizin öğretmen ihtiyacı kalmadı. Yeni atanan öğretmenlerle birlikte, destekleme kurslarımız da sorunsuz devam ediyor. Öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyor ve öğretmenler gününü kutluyorum. ” dedi.
Seydişehir´e yeni atanan aday öğretmelerle, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar kahvaltıda bir araya geldi.

Sultani Restoranda verilen kahvaltıya, ilçeye yeni atanan farklı branşlardaki öğretmenler katıldı.

Kaymakam Özyiğit; “Güzel bir meslek seçtiniz, öğrencilerimiz ailesinden çok okulda zaman geçiriyor, mesleğinizi çok sevmeli ve öğrencileri kendi çocuğunuz gibi görmelisiniz. Öğrencileri motive ederek onlara özgüven aşılayıp geleceğe hazırlamalısınız. Her gün kendinizi geliştirmeli, çok okumalı ve bilgilerinizi tazelemelisiniz. Özveriyle çalışacağınıza inanıyorum, öğretmenler gününüzü kutluyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kibar “ilçemize bu yıl farklı branşlarda 58 öğretmen atandı, ilçemizin öğretmen ihtiyacı kalmadı. Yeni atanan öğretmenlerle birlikte, destekleme kurslarımız da sorunsuz devam ediyor. Öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyor ve öğretmenler gününü kutluyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.