Kaymakam Pişkin “Organik Tarım Kursu Açacağız”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.12.2022 - 12:47, Güncelleme: 06.12.2022 - 12:57
 

Kaymakam Pişkin “Organik Tarım Kursu Açacağız”

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri toplantısında organik tarım kursu açılacağını ve kadın kooperatifi krumayı planladıklarını söyledi.

Taraşçı Mahallesi Şehit Okan Altıparmak Ortaokulunda yapılan “Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri" toplantısına Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kaymakamlık Proje Sorumlusu Serap Caymaz ve Taraşçı Mahallesinden girişimci bayanlar katıldı. Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapan Kaymakam Pişkin: "Taraşçı Köyümüzün üretme ve kazanma derdi olan girişimci kadınlarıyla bir aradayız. Onlar için neler yapabileceğimizi konuştuk. Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri'ne yönelik, mevcut durum analiziyle birlikte yol haritası oluşturduk. İlk olarak Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde “Organik Tarım Kursu” açacağız, diğer taraftan bir kadın kooperatifi oluşturmak için çalışmalara başlayacağız." dedi.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri toplantısında organik tarım kursu açılacağını ve kadın kooperatifi krumayı planladıklarını söyledi.

Taraşçı Mahallesi Şehit Okan Altıparmak Ortaokulunda yapılan “Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri" toplantısına Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kaymakamlık Proje Sorumlusu Serap Caymaz ve Taraşçı Mahallesinden girişimci bayanlar katıldı.

Konuyla ilgili sosyal medyada paylaşım yapan Kaymakam Pişkin: "Taraşçı Köyümüzün üretme ve kazanma derdi olan girişimci kadınlarıyla bir aradayız. Onlar için neler yapabileceğimizi konuştuk. Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Faaliyetleri'ne yönelik, mevcut durum analiziyle birlikte yol haritası oluşturduk. İlk olarak Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde “Organik Tarım Kursu” açacağız, diğer taraftan bir kadın kooperatifi oluşturmak için çalışmalara başlayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.