KAYMAKAMDAN BASINA İADE-İ ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2021 - 01:47, Güncelleme: 19.10.2021 - 01:47
 

KAYMAKAMDAN BASINA İADE-İ ZİYARET

İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, iade-i ziyaret kapsamında bu seferki durağı Basın mensuplarıydı.

Kaymakam Deniz Pişkin, ziyaret kapsamında Seydişehir Gazeteciler Cemiyetine, Seydişehir Toroslar Gazetesine, Seydişehir Postasına, Seydişehir’in Sesi Gazetesine, Seydişehir Haber Sitesine giderek iade-i ziyaret yaptı.  Ziyaretinde gazetelerin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Pişkin, kendilerine başarılar dileyerek misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti.  Gazetemizi ziyaretinde imtiyaz sahibi Ali Saylam, köşe yazarı Hakkı Balcı, Spor Muhabiri Süleyman Sayan ve Toroslar Gazetesi Yazı işleri Müdürü Arzu Saylam ile Seydişehir’in meseleleri hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Basının önemine işaret ederek basın çalışmaları hakkında bir süre sohbet ettikten sonra çalışmalarımızda kolaylıklar diledi. Haber: Arzu Saylam  
İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, iade-i ziyaret kapsamında bu seferki durağı Basın mensuplarıydı.

Kaymakam Deniz Pişkin, ziyaret kapsamında Seydişehir Gazeteciler Cemiyetine, Seydişehir Toroslar Gazetesine, Seydişehir Postasına, Seydişehir’in Sesi Gazetesine, Seydişehir Haber Sitesine giderek iade-i ziyaret yaptı.

 Ziyaretinde gazetelerin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Pişkin, kendilerine başarılar dileyerek misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti. 

Gazetemizi ziyaretinde imtiyaz sahibi Ali Saylam, köşe yazarı Hakkı Balcı, Spor Muhabiri Süleyman Sayan ve Toroslar Gazetesi Yazı işleri Müdürü Arzu Saylam ile Seydişehir’in meseleleri hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Basının önemine işaret ederek basın çalışmaları hakkında bir süre sohbet ettikten sonra çalışmalarımızda kolaylıklar diledi.

Haber: Arzu Saylam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.