KAYMAKAMDAN ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2013 - 12:03, Güncelleme: 05.08.2013 - 12:03
 

KAYMAKAMDAN ŞEHİT AİLELERİNE İFTAR YEMEĞİ

Seydişehir? de geçtiğimiz hafta evini yetim ve öksüzlere açarak onlarla iftar eden Kaymakam Tuncay Sonel Kadir Gecesi de Şehit Aileleri ve Gazileri iftarda evinde ağırladı.

Seydişehir’ de geçtiğimiz hafta evini yetim ve öksüzlere açarak onlarla iftar eden Kaymakam Tuncay Sonel Kadir Gecesi de Şehit Aileleri ve Gazileri iftarda evinde ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Tuncay Sonel ve Milletvekili Harun Tüfekci’ nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Umut Bülent Gökçekuyu, İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Erhan Değirmenci, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Yazı İşleri Müdürü Hasan Kökener, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör ve Seydişehir Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde Kaymakam Sonel Gelen misafirler ile tek tek ilgilendi. Kaymakam Sonel Şehit Aileleri ve Gaziler ile belirli günlerde değil sürekli ziyaret ettiklerini söyleyerek “Onlar her zamsan başımızın tacı. Artık onlarla bir aile olduk, fırsat buldukça evlerinde ziyaret edip sohbet ediyoruz. Bir sıkıntıları varsa Devletimizin imkânlarını onlara sunmaya çalışıyoruz. İnşallah buna benzer programlarımız devam edecek. Bu akşam mübarek Kadir gecesi, inşallah hayırlara vesile olur” diyerek duygularını dile getirdi. Şehit Babası Mehmet Öncel “Kaymakamımız geçtiğimiz aylarda bizleri Doğukaradeniz gezisine göndermişti, bu günde bizleri mübarek kadir gecesinde evinde ağırlıyor. Kendisinden Allah razı olsun” dedi Şehit eşi Emişe Uysal ise İlkleri yaşadıklarını ifade ederek “Kaymakamımız geldiği günden bu yana bizleri hiç yalnız bırakmadı, her derdimiz de yardımımıza koştu. Bizleri sadece bayramlarda değil her zaman hatırlıyor ve bizleri ziyaret ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Şehit Annesi Fatma Kocabaş ise Kaymakam Tuncay Sonel’ in evlatları olduğunu söyleyerek “Kaymakam bey bizim evladımız, geldiği günden bu yana hiç yalnız bırakmadı. Evlerimizi ziyaret etti, biz yanına gittiğimizde her türlü ilgiyi gösterdi, bu günde evini bizlere açarak ağırladı Allah ondan razı olsun” dedi. Seydişehir Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt Kaymakam Tuncay Sonel’ in Seydişehir’ e geldiği günden beri halkla iç içe olduğunu söyleyerek “Şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu ilgi,  ve yakınlık bizleri son derece memnun etmiştir.  Geçtiğimiz aylarda bizleri Doğukaradeniz gezisine gönderen Kaymakamımız şimdide kadir gecesinde evinin kapılarını bizlere açarak misafir etti. Bizlere bu şekilde önem vermesi bizleri mutlu etmektedir” dedi.  
Seydişehir? de geçtiğimiz hafta evini yetim ve öksüzlere açarak onlarla iftar eden Kaymakam Tuncay Sonel Kadir Gecesi de Şehit Aileleri ve Gazileri iftarda evinde ağırladı.

Seydişehir’ de geçtiğimiz hafta evini yetim ve öksüzlere açarak onlarla iftar eden Kaymakam Tuncay Sonel Kadir Gecesi de Şehit Aileleri ve Gazileri iftarda evinde ağırladı.

Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Tuncay Sonel ve Milletvekili Harun Tüfekci’ nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Umut Bülent Gökçekuyu, İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Erhan Değirmenci, İlçe Emniyet Müdürü Yahya Günay, Yazı İşleri Müdürü Hasan Kökener, İlçe Müftüsü Sıtkı Beydilli, Askerlik Şubesi Başkanı Kamil Güngör ve Seydişehir Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde Kaymakam Sonel Gelen misafirler ile tek tek ilgilendi.

Kaymakam Sonel Şehit Aileleri ve Gaziler ile belirli günlerde değil sürekli ziyaret ettiklerini söyleyerek “Onlar her zamsan başımızın tacı. Artık onlarla bir aile olduk, fırsat buldukça evlerinde ziyaret edip sohbet ediyoruz. Bir sıkıntıları varsa Devletimizin imkânlarını onlara sunmaya çalışıyoruz. İnşallah buna benzer programlarımız devam edecek. Bu akşam mübarek Kadir gecesi, inşallah hayırlara vesile olur” diyerek duygularını dile getirdi.

Şehit Babası Mehmet Öncel “Kaymakamımız geçtiğimiz aylarda bizleri Doğukaradeniz gezisine göndermişti, bu günde bizleri mübarek kadir gecesinde evinde ağırlıyor. Kendisinden Allah razı olsun” dedi

Şehit eşi Emişe Uysal ise İlkleri yaşadıklarını ifade ederek “Kaymakamımız geldiği günden bu yana bizleri hiç yalnız bırakmadı, her derdimiz de yardımımıza koştu. Bizleri sadece bayramlarda değil her zaman hatırlıyor ve bizleri ziyaret ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Şehit Annesi Fatma Kocabaş ise Kaymakam Tuncay Sonel’ in evlatları olduğunu söyleyerek “Kaymakam bey bizim evladımız, geldiği günden bu yana hiç yalnız bırakmadı. Evlerimizi ziyaret etti, biz yanına gittiğimizde her türlü ilgiyi gösterdi, bu günde evini bizlere açarak ağırladı Allah ondan razı olsun” dedi.

Seydişehir Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt Kaymakam Tuncay Sonel’ in Seydişehir’ e geldiği günden beri halkla iç içe olduğunu söyleyerek “Şehit aileleri ve gazilere göstermiş olduğu ilgi,  ve yakınlık bizleri son derece memnun etmiştir.  Geçtiğimiz aylarda bizleri Doğukaradeniz gezisine gönderen Kaymakamımız şimdide kadir gecesinde evinin kapılarını bizlere açarak misafir etti. Bizlere bu şekilde önem vermesi bizleri mutlu etmektedir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.