Kaymakamlık Bahçesinde Bayramlaşma Gerçekleşti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2019 - 05:15, Güncelleme: 06.06.2019 - 05:15
 

Kaymakamlık Bahçesinde Bayramlaşma Gerçekleşti

Seydişehir İlçe protokolü Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen programda bayramlaştı.

Bayramın ilk günü gerçekleşen Bayramlaşma Törenine Kaymakam Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Murat Tuna, İlçe Emniyet Müdür Vekili Özkan Çetiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Bayramlaşma programında Kaymakam Aydın Erdoğan “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, bizlere tarifsiz güzel duygular yaşatan bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluk ve sevinci içerisindeyiz .Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin yaşandığı sosyal barış ve dayanışmanın geliştirilmesini sağlayan en önemli günlerdir.Bayramlar; Komşu, akraba ve hastaların ziyaret edildiği, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesi için adım atıldığı, muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatılarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin bir kez daha anımsatıldığı müstesna günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, Ülkemize ve İlçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım"  dedi. Protokol üyelerinin bayramlaşma programından  sonra Akyol Mezarlığında bulunan Şehitlik   ve Şehit Aileleri  Seydişehir Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyareti ile son buldu.
Seydişehir İlçe protokolü Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen programda bayramlaştı.

Bayramın ilk günü gerçekleşen Bayramlaşma Törenine Kaymakam Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Askerlik Şubesi Başkan Vekili Murat Tuna, İlçe Emniyet Müdür Vekili Özkan Çetiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma programında Kaymakam Aydın Erdoğan “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, bizlere tarifsiz güzel duygular yaşatan bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluk ve sevinci içerisindeyiz .Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin yaşandığı sosyal barış ve dayanışmanın geliştirilmesini sağlayan en önemli günlerdir.Bayramlar; Komşu, akraba ve hastaların ziyaret edildiği, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesi için adım atıldığı, muhtaç durumda olanlara yardım elinin uzatılarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminin bir kez daha anımsatıldığı müstesna günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, Ülkemize ve İlçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım"  dedi.

Protokol üyelerinin bayramlaşma programından  sonra Akyol Mezarlığında bulunan Şehitlik   ve Şehit Aileleri  Seydişehir Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyareti ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.