KAZADA YARALANAN ÇİFTÇİ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2015 - 03:35, Güncelleme: 12.11.2015 - 03:35
 

KAZADA YARALANAN ÇİFTÇİ YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Konya?nın Seydişehir ilçesinde otomobil ile çarpışan traktör ikiye bölünmüştü., ikiye bölünen traktör sürücüsü kazadan 6 gün sonra hayatını kaybetti.

05.11.2015 tarihinde saat 14:00 sularında Seydişehir- Konya yolu 15. kilometresi Gevrekli Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Öztürk (38) idaresindeki 34 GM 9092 plakalı otomobil Seydişehir istikametine giderken Kadir Akpınar (77) idaresindeki 42 K 8415 plakalı traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile traktör ikiye bölündü, otomobilde şarampole devrildi. Kazada her iki aracın sürücüleri ile otomobilde bulunan Aydın Turak (34) yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Gevrekli Mahallesinde bulunan sanayi sitesinde traktörünün bakımını yaptırdıktan sonra Akçalar Mahallesine gitmek üzere yolun karşı tarafına geçmek isteyen traktör sürücüsü ise çarpmanın etkisi ile havada takla attıktan sonra üzerine pulluk düştüğü için ağır yaralandı ve Seydişehir Devlet Hastanesinden Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmişti.  3 çocuk babası çiftçi Kadir Akpınar (77) 6 günlük yoğum bakım ünitesindeki hayat savaşından yenik ayrıldı. Cenazesi öğle namazına müteakip Akçalar Merkez Camisinde kılınacağı öğrenildi. Cenaze namazına müteakip Akçalar mezarlığına defnedileceği bildirildi.
Konya?nın Seydişehir ilçesinde otomobil ile çarpışan traktör ikiye bölünmüştü., ikiye bölünen traktör sürücüsü kazadan 6 gün sonra hayatını kaybetti.

05.11.2015 tarihinde saat 14:00 sularında Seydişehir- Konya yolu 15. kilometresi Gevrekli Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Öztürk (38) idaresindeki 34 GM 9092 plakalı otomobil Seydişehir istikametine giderken Kadir Akpınar (77) idaresindeki 42 K 8415 plakalı traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile traktör ikiye bölündü, otomobilde şarampole devrildi. Kazada her iki aracın sürücüleri ile otomobilde bulunan Aydın Turak (34) yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Gevrekli Mahallesinde bulunan sanayi sitesinde traktörünün bakımını yaptırdıktan sonra Akçalar Mahallesine gitmek üzere yolun karşı tarafına geçmek isteyen traktör sürücüsü ise çarpmanın etkisi ile havada takla attıktan sonra üzerine pulluk düştüğü için ağır yaralandı ve Seydişehir Devlet Hastanesinden Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmişti.  3 çocuk babası çiftçi Kadir Akpınar (77) 6 günlük yoğum bakım ünitesindeki hayat savaşından yenik ayrıldı.

Cenazesi öğle namazına müteakip Akçalar Merkez Camisinde kılınacağı öğrenildi. Cenaze namazına müteakip Akçalar mezarlığına defnedileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.