KERMES DEĞİL PANAYIR GİBİ…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 04:06, Güncelleme: 27.06.2019 - 04:06
 

KERMES DEĞİL PANAYIR GİBİ…

Bağarası Kız Yurdu büyük kermesi panayır görüntülerini aratmıyor.

  Ulukapı Mahallesi’nde bulunan Bağarası Kız Yurdu bahçesinde açılan kermese gelenler; hem serin bir alanda vakit geçirme imkânı buluyor, hem de kermesten yaptıkları alışverişlerle hayra vesile oluyor. İçerisinde çocuk parkı ve aile yeri de bulunan, kız yurdu bahçesine kurulan kermeste gözlemeden dönere, baklavadan böreğe kadar hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan yiyecekler, hanımların yaptığı el emeği göz nuru el işleri ve doğal pazarından tutunda kitap peronuna kadar her türlü ihtiyaç malzemeleri bulmak mümkün. Yılda 2 sefer yapılan, büyük kermes olarak nitelendirilen ve geçtiğimiz günlerde açılan Bağarası Kız Yurdu kermesinin 12 Temmuza kadar devam edecek olan kermesten elde edilen gelir, kız yurdunda öğrenim gören talebeler için kullanılacak.    
Bağarası Kız Yurdu büyük kermesi panayır görüntülerini aratmıyor.

 

Ulukapı Mahallesi’nde bulunan Bağarası Kız Yurdu bahçesinde açılan kermese gelenler; hem serin bir alanda vakit geçirme imkânı buluyor, hem de kermesten yaptıkları alışverişlerle hayra vesile oluyor.

İçerisinde çocuk parkı ve aile yeri de bulunan, kız yurdu bahçesine kurulan kermeste gözlemeden dönere, baklavadan böreğe kadar hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan yiyecekler, hanımların yaptığı el emeği göz nuru el işleri ve doğal pazarından tutunda kitap peronuna kadar her türlü ihtiyaç malzemeleri bulmak mümkün.

Yılda 2 sefer yapılan, büyük kermes olarak nitelendirilen ve geçtiğimiz günlerde açılan Bağarası Kız Yurdu kermesinin 12 Temmuza kadar devam edecek olan kermesten elde edilen gelir, kız yurdunda öğrenim gören talebeler için kullanılacak.

 

 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.