KETENLİ DERNEĞİ YARDIMLARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.03.2022 - 14:05, Güncelleme: 07.03.2022 - 14:05
 

KETENLİ DERNEĞİ YARDIMLARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Seydişehir'de faaliyet gösteren Ketenli Derneği yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Daha önce  hayırsever hemşerimiz tarafından Ketenli İmam Hatip Ortaokulunun yalıtım işini yapan Dernek şimdide Ketenli İlkokulunun dış cephe yalıtımını yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan dernek başkanı Mehmet Kacaroğlu:  "Ketenli’de bulunan Sulama Birliğimizin talebi üzerine Ketenli Derneği ve Ketenli Sulama Birliği öncülüğünde Ketenli’de bulunan İlkokulumuzunda Dış Cephe Isı yalıtım işini yapacağız inşallah. STK ve Kurumlarımız iş birliği içinde Memleketimize kalıcı eserler bırakmaya devam edeceğiz.Yapılacak işin Toplam Maliyeti 100.000 Bin TL. Şimdiden Sulama Birliği Yönetimine ve hayırda bulunacak tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz."  
Seydişehir'de faaliyet gösteren Ketenli Derneği yardımlarına aralıksız devam ediyor.

Daha önce  hayırsever hemşerimiz tarafından Ketenli İmam Hatip Ortaokulunun yalıtım işini yapan Dernek şimdide Ketenli İlkokulunun dış cephe yalıtımını yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan dernek başkanı Mehmet Kacaroğlu: 

"Ketenli’de bulunan Sulama Birliğimizin talebi üzerine Ketenli Derneği ve Ketenli Sulama Birliği öncülüğünde Ketenli’de bulunan İlkokulumuzunda Dış Cephe Isı yalıtım işini yapacağız inşallah. STK ve Kurumlarımız iş birliği içinde Memleketimize kalıcı eserler bırakmaya devam edeceğiz.Yapılacak işin Toplam Maliyeti 100.000 Bin TL. Şimdiden Sulama Birliği Yönetimine ve hayırda bulunacak tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz."

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.