Ketenli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı’na Mehmet Kacaroğlu seçildi.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.09.2022 - 10:46, Güncelleme: 28.09.2022 - 10:46
 

Ketenli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı’na Mehmet Kacaroğlu seçildi.

Ketenli Kasabası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu üyelerin oylarıyla seçildi.

Başkan Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Ketenlimizde bugün sonbahar yoktu tam aksine ilkbahar vardı. Çünkü hemşerilerimiz bugün tek yumruk oldu ve yıllardır 10-15 kişiyle yapılan toplantılar bitti ve yüzlerce hemşerilerimizin katılımıyla Ketenli Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirmenin sevincini yaşadık. Tarihe ciddi anlamda not düşülecek kararlara imza atıldı ve yüzde 80 hemşerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda tüm hemşerilerimizin destekleriyle elhamdulillah göreve bugün itibari ile başladık. Ketenlimiz ve kooperatifimiz adına yapılacak projelerimizi konuştuk ve en yakın sürede yapacaklarımızla alakalı startı veriyoruz inşallah.”dedi. Geçmiş dönem kooperatif başkanları ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan Kacaroğlu, “Allah’ım çıktığımız bu yolda başta şahsım olmak üzere, yönetim kurulumuzu, üyelerimizi ve tüm hemşerilerimizi utandırmasın. Ketenlimiz için hayırlı mübarek olsun.”diye konuştu.
Ketenli Kasabası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu üyelerin oylarıyla seçildi.


Başkan Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Ketenlimizde bugün sonbahar yoktu tam aksine ilkbahar vardı. Çünkü hemşerilerimiz bugün tek yumruk oldu ve yıllardır 10-15 kişiyle yapılan toplantılar bitti ve yüzlerce hemşerilerimizin katılımıyla Ketenli Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirmenin sevincini yaşadık. Tarihe ciddi anlamda not düşülecek kararlara imza atıldı ve yüzde 80 hemşerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda tüm hemşerilerimizin destekleriyle elhamdulillah göreve bugün itibari ile başladık. Ketenlimiz ve kooperatifimiz adına yapılacak projelerimizi konuştuk ve en yakın sürede yapacaklarımızla alakalı startı veriyoruz inşallah.”dedi.

Geçmiş dönem kooperatif başkanları ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan Kacaroğlu, “Allah’ım çıktığımız bu yolda başta şahsım olmak üzere, yönetim kurulumuzu, üyelerimizi ve tüm hemşerilerimizi utandırmasın. Ketenlimiz için hayırlı mübarek olsun.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.