Kırım'da Kurban Kestireceklerden Vekâlet Alınmaya Başlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2019 - 05:53, Güncelleme: 22.07.2019 - 05:53
 

Kırım'da Kurban Kestireceklerden Vekâlet Alınmaya Başlandı

Dünya Kırım Tatar Derneği’nin geleneksel hale getirdiği “Kırım’da Kurban Keselim” organizasyonu bu yıl da devam ediyor.

Dernek tarafından yapılan açıklamada Kırımda Kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşların dünyanın neresinde olursa olsun vekâlet verebileceği, Kırım Müftülüğü ile beraber yapılan organizasyonda kurbanların Kırım Tatar üreticilerinden alındığı, İslami kurallara göre kesilip Kırım halkına ulaştırıldığı belirtildi. Vekâlet alınan bütün kurbanların Kırım sınırları içerisinde kesileceği ve vekâlet verenlerin isim listesi ve kurbanların kesim yerlerinin dernek tarafından ilan edileceği öğrenildi. Kırım için kurban bedeli: 130 Dolar Kırım’da Kurban kestirmek isteyenler için irtibat: Mustafa Sarıkamış : 0542 722 3044 Şevket Öndüç : 0555 178 0083
Dünya Kırım Tatar Derneği’nin geleneksel hale getirdiği “Kırım’da Kurban Keselim” organizasyonu bu yıl da devam ediyor.

Dernek tarafından yapılan açıklamada Kırımda Kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşların dünyanın neresinde olursa olsun vekâlet verebileceği, Kırım Müftülüğü ile beraber yapılan organizasyonda kurbanların Kırım Tatar üreticilerinden alındığı, İslami kurallara göre kesilip Kırım halkına ulaştırıldığı belirtildi.

Vekâlet alınan bütün kurbanların Kırım sınırları içerisinde kesileceği ve vekâlet verenlerin isim listesi ve kurbanların kesim yerlerinin dernek tarafından ilan edileceği öğrenildi.

Kırım için kurban bedeli: 130 Dolar


Kırım’da Kurban kestirmek isteyenler için irtibat:

Mustafa Sarıkamış : 0542 722 3044

Şevket Öndüç : 0555 178 0083

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.