Kıskançlık cinayetinin iddianamesi hazırlandı.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.04.2024 - 16:16, Güncelleme: 16.04.2024 - 16:16
 

Kıskançlık cinayetinin iddianamesi hazırlandı.

Kıskançlık cinayetinin iddianamesi hazırlandı.

Kıskançlık cinayetinin iddianamesi hazırlandı. Konya’nın Seydişehir ilçesinde aralık ayında 35 yaşında eski eşini ve 19 yaşındaki  kızını silahla öldürülen sanık hakkında kasten adam öldürmek istemiyle iddianame hazırlandı. Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, boşandığı eşi Ayşe Gezer (35) ve  kızı Gözde Nur Doğan’ı(19) silahla öldüren Bekir Doğan  hakkında hazırlanan iddianame, Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Barışmaya ikna etmek için gitti  eski eşini ve kızını öldürdü İddianamede, "kasten öldürme" suçundan cezalandırılması istenen Bekir Doğan  olay günü boşandığı eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı ikametlerinde tüfekle öldürdüğü ve öldürdüğü tüfekle karakola teslim olduğu belirtildi. İddianamede ifadesine yer verilen Bekir Doğan, boşandığı eşini barışmak için ikna etmeye çalıştığını, kızının ise eşi ile barışmasını istemediğini bu süreçte eşinin kendisinin aldattığı öğrendiğini ve bu nedenle eşi ve kızını öldürdüğünü, kendisinin psikolojik tedavi gördüğünü öne sürdü. İddiaya göre, Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede ikamet eden boşandığı eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı kendine ait tüfekle vurmuş ve eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirmişti.
Kıskançlık cinayetinin iddianamesi hazırlandı.

Kıskançlık cinayetinin iddianamesi hazırlandı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde aralık ayında 35 yaşında eski eşini ve 19 yaşındaki  kızını silahla öldürülen sanık hakkında kasten adam öldürmek istemiyle iddianame hazırlandı.

Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, boşandığı eşi Ayşe Gezer (35) ve  kızı Gözde Nur Doğan’ı(19) silahla öldüren Bekir Doğan  hakkında hazırlanan iddianame, Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Barışmaya ikna etmek için gitti  eski eşini ve kızını öldürdü

İddianamede, "kasten öldürme" suçundan cezalandırılması istenen Bekir Doğan  olay günü boşandığı eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı ikametlerinde tüfekle öldürdüğü ve öldürdüğü tüfekle karakola teslim olduğu belirtildi.

İddianamede ifadesine yer verilen Bekir Doğan, boşandığı eşini barışmak için ikna etmeye çalıştığını, kızının ise eşi ile barışmasını istemediğini bu süreçte eşinin kendisinin aldattığı öğrendiğini ve bu nedenle eşi ve kızını öldürdüğünü, kendisinin psikolojik tedavi gördüğünü öne sürdü.

İddiaya göre, Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak’ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede ikamet eden boşandığı eşi Ayşe Gezer ve kızı Gözde Nur Doğan’ı kendine ait tüfekle vurmuş ve eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.