KONURER; GAZETECİLER HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TEMSİLCİLERİDİR

Türkiye 10.01.2024 - 15:30, Güncelleme: 10.01.2024 - 15:32
 

KONURER; GAZETECİLER HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TEMSİLCİLERİDİR

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer yayımladığı kutlama mesajında; İnsanların dünyada olup bitenler hakkında bilgi almasını sağlayan gazetecilerimiz doğru, tarafsız ve ilkeli haber yapma anlayışıyla ortaya koydukları başarılı çalışmalarla önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Zor şartlar altında çalışarak karşılaştıkları her güçlüğün üstesinden gelmenin gayreti içerisinde olan basın mensuplarımız, kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşarak insanların haber alma özgürlüğünü en iyi şekilde temsil etmektedirler. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de hiç şüphe yok ki bağımsız bir basındır. İlkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir basının toplumların kalkınması ve gelişmesinde önemli yeri vardır. Gazetecilik mesleği insanlara haber ulaştırma noktasında önemli bir meslektir. Bu önemli görevi yerine getirmek için her türlü zorlu şarta rağmen büyük bir özveriyle mücadele eden gazetecilerimizin ortaya koyduğu azim ve kararlılık örneği her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin ve Seydişehir’imizin sorunlarını kamuoyuna aktaran tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu günler dilerim.
AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer yayımladığı kutlama mesajında; İnsanların dünyada olup bitenler hakkında bilgi almasını sağlayan gazetecilerimiz doğru, tarafsız ve ilkeli haber yapma anlayışıyla ortaya koydukları başarılı çalışmalarla önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.

Zor şartlar altında çalışarak karşılaştıkları her güçlüğün üstesinden gelmenin gayreti içerisinde olan basın mensuplarımız, kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek için günün her saatinde haber peşinde koşarak insanların haber alma özgürlüğünü en iyi şekilde temsil etmektedirler.

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de hiç şüphe yok ki bağımsız bir basındır. İlkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir basının toplumların kalkınması ve gelişmesinde önemli yeri vardır. Gazetecilik mesleği insanlara haber ulaştırma noktasında önemli bir meslektir. Bu önemli görevi yerine getirmek için her türlü zorlu şarta rağmen büyük bir özveriyle mücadele eden gazetecilerimizin ortaya koyduğu azim ve kararlılık örneği her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin ve Seydişehir’imizin sorunlarını kamuoyuna aktaran tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu günler dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.