Konya'dan Üç İsim Bakan'mı Oluyor

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.06.2023 - 19:42, Güncelleme: 03.06.2023 - 19:42
 

Konya'dan Üç İsim Bakan'mı Oluyor

Konya basını ve bazı internet haber siteleri,alınan kulis bilgilerine göre kabinede Konya'dan 3 isimin olduğunu ,Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini üstleneceğini bildirdi.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan seçimler sonrası yeni kabine listesi için heyecanlı bekleyiş başladı.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yeni kabineye ilişkin "Akşam saat 22.00 gibi yeni kabinenin açıklanmasını bekliyoruz." dedi. Konya’nın Sesi Gazetesi ,Yeni Haber Gazetesi  ve çok sayıda haber sitesinden alınan bilgiye göre 2023 Yeni Kabine Bakanlar Kurulu listesinde konuşulan isimler arasında Konya'dan 3 isim öne çıkıyor. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra 28. Dönem TBMM'ye seçilen milletvekilleri için dün yapılan ant içme töreninden sonra gözler Erdoğan'ın açıklayacağı Cumhurbaşkanlığı kabinesine çevrildi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü mazbatasını aldıktan sonra yemin ederek görevine başlayacak. Yeni kabinenin akşam saatlerinde açıklanması beklenirken kulislerde dolaşan bilgilerde Konya'da üç isim öne çıkıyor.   Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın ismi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile anılıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bölgesinde özellikle Hatay'daki çalışmaları taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Başkan Altay'ın ismi gündemdeki bir çok kabine listesinde geçiyor. Konyalı olan İstanbul valisi Ali Yerlikaya'nın ise yeni İçişleri Bakanı olabileceği konuşuluyor. Sağlık Bakanlığı görevini sürdüren, milletvekili seçimlerinde aday olmayan Fahrettin Koca'nın ise aynı görevi sürdüreceği ifade ediliyor.
Konya basını ve bazı internet haber siteleri,alınan kulis bilgilerine göre kabinede Konya'dan 3 isimin olduğunu ,Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini üstleneceğini bildirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanan seçimler sonrası yeni kabine listesi için heyecanlı bekleyiş başladı.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yeni kabineye ilişkin "Akşam saat 22.00 gibi yeni kabinenin açıklanmasını bekliyoruz." dedi.

Konya’nın Sesi Gazetesi ,Yeni Haber Gazetesi  ve çok sayıda haber sitesinden alınan bilgiye göre 2023 Yeni Kabine Bakanlar Kurulu listesinde konuşulan isimler arasında Konya'dan 3 isim öne çıkıyor.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra 28. Dönem TBMM'ye seçilen milletvekilleri için dün yapılan ant içme töreninden sonra gözler Erdoğan'ın açıklayacağı Cumhurbaşkanlığı kabinesine çevrildi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü mazbatasını aldıktan sonra yemin ederek görevine başlayacak. Yeni kabinenin akşam saatlerinde açıklanması beklenirken kulislerde dolaşan bilgilerde Konya'da üç isim öne çıkıyor.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın ismi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile anılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bölgesinde özellikle Hatay'daki çalışmaları taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. Başkan Altay'ın ismi gündemdeki bir çok kabine listesinde geçiyor.

Konyalı olan İstanbul valisi Ali Yerlikaya'nın ise yeni İçişleri Bakanı olabileceği konuşuluyor.

Sağlık Bakanlığı görevini sürdüren, milletvekili seçimlerinde aday olmayan Fahrettin Koca'nın ise aynı görevi sürdüreceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.