Konya’nın bu ilçeleri yağmura teslim oldu

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.06.2023 - 20:04, Güncelleme: 11.06.2023 - 20:04
 

Konya’nın bu ilçeleri yağmura teslim oldu

Konya’nın bu ilçeleri yağmura teslim oldu

  Konya’nın Beyşehir ilçesinde  kuvvetli sağanak yağmur caddeleri göle çevirdi. Konya'nın Beyşehir ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran ve aralıklarla devam eden sağanak yağmur, ilçe merkezinde cadde ve yolları adeta göle çevirdi. Konya'da Meteorolojinin 'sarı' kodlu uyarılarının ardından bugün beklenen kuvvetli sağanak yağış yer yer etkisini sürdürüyor. İlçe merkezinde Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayan Özdilek Caddesi'nde sağanak yağışla birlikte adeta ırmağı andıran görüntüler oluştu. Yokuştan akan yağmur suları çarşı merkezinden BSA kanalına akışı esnasında şelaleler oluşturdu. Cadde olumsuzluk yaşanmaması için şerit çekilerek bir süre trafiğe kapatıldı. Köprübaşı Caddesi de yağışlar nedeniyle adeta göle döndü. Sanayi kavşağındaki yollar da yağış sebebiyle adeta göle döndü. Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışın başlamasıyla birlikte olumsuzluklara karşı seferber olurken, su birikintileri oluşan yollarda tıkanan mazgallarda temizlik çalışması yaptı. Konya’nın Seydişehir ilçesinde de sağnak yağış nedeniyle çarşı içinde bazı  noktalara sular birikerek su derinliği 10 cm buldu. Seyidharun bulvarında yağmur hızına yetişemeyen logar suları geriye vermeye başladı. Çarşamba kanalında ve Kuğluda sağnak  yağmur nedeniyle su seviyesi 20 cm yakın arttı.  
Konya’nın bu ilçeleri yağmura teslim oldu

 

Konya’nın Beyşehir ilçesinde  kuvvetli sağanak yağmur caddeleri göle çevirdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran ve aralıklarla devam eden sağanak yağmur, ilçe merkezinde cadde ve yolları adeta göle çevirdi.

Konya'da Meteorolojinin 'sarı' kodlu uyarılarının ardından bugün beklenen kuvvetli sağanak yağış yer yer etkisini sürdürüyor.

İlçe merkezinde Devlet Hastanesine ulaşımı sağlayan Özdilek Caddesi'nde sağanak yağışla birlikte adeta ırmağı andıran görüntüler oluştu. Yokuştan akan yağmur suları çarşı merkezinden BSA kanalına akışı esnasında şelaleler oluşturdu.

Cadde olumsuzluk yaşanmaması için şerit çekilerek bir süre trafiğe kapatıldı. Köprübaşı Caddesi de yağışlar nedeniyle adeta göle döndü.

Sanayi kavşağındaki yollar da yağış sebebiyle adeta göle döndü.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışın başlamasıyla birlikte olumsuzluklara karşı seferber olurken, su birikintileri oluşan yollarda tıkanan mazgallarda temizlik çalışması yaptı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde de sağnak yağış nedeniyle çarşı içinde bazı  noktalara sular birikerek su derinliği 10 cm buldu.

Seyidharun bulvarında yağmur hızına yetişemeyen logar suları geriye vermeye başladı.

Çarşamba kanalında ve Kuğluda sağnak   yağmur nedeniyle su seviyesi 20 cm yakın arttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.