KONYASPORU YALNIZ BIRAKMADILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2013 - 12:46, Güncelleme: 21.01.2013 - 12:46
 

KONYASPORU YALNIZ BIRAKMADILAR

İzmir'de bulunan Konya Hasanşeyhliler Derneği yöneticileri Bucaspor maçı için İzmir?e gelen Torku Konyaspor?u ziyaret ettiler.

İzmir'de bulunan Konya Hasanşeyhliler Derneği yöneticileri  Bucaspor maçı için İzmir’e gelen Torku Konyaspor’u ziyaret ettiler. Bucaspor maçı öncesi, Karşıyaka Durmuş Yaşar Tesislerine giden dernek üyeleri Torku Konyaspor’u maç öncesi son antremanlarını izleyerek futbolcuları onore ettiler.  İzmir’de Nalçacı grubunu da temsil eden fanatik Konyaspor’lu esnaf Bayram KIRGIZ’ ın ve Konya Hasanşeyhliler derneğinin ortak organizesinde, yönetim kurulu Başkanı Ali DEVEBACAK, Başkan Yardımcısı Nurettin ÇANKILIÇ, Yönetim kurulundan Mustafa YAMAN, Bayram ÇAN, Mehmet Emin ÇİLENK ve bazı Konyalı gençlerin de katıldığı komite, Konyasporlu futbolculara  moral ve motivasyon verdi. Teknik direktör Uğur TÜTÜNEKER’e kulüp ve futbolcular  adına bir tepsi baklava ve bir  plaket taktim edildi. Teknik heyetin de memnun kaldığı ziyarette takım teknik direktörü Uğur TÜTÜNEKER:  “Destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. İzmir’den inşallah iyi bir sonuçla döneceğiz.” Dedi. Konya Hasanşeyhliler Derneği genel başkanı Ali DEVEBACAK: “Doğduğumuz yaşadığımız kentimizin takımı olan Konyaspor’u hepimiz çok seviyoruz. Takımımızın başarıları bizi de çok mutlu ediyor. Destek ve motivasyon için bugün İzmir’de yaşayan Konyalılar olarak hepimiz Buca maçında olacağız. Bunun için derneğimiz olarak 700 kişiye mesaj çektik. Umarım ve dilerim ki, Konyaspor lig fikstüründe iyi bir yer bulur. Süper Lig yolunda oynayacağı maçlarda Konyaspor'a başarılar diliyor ve herkesi maça bekliyoruz.” dedi.
İzmir'de bulunan Konya Hasanşeyhliler Derneği yöneticileri Bucaspor maçı için İzmir?e gelen Torku Konyaspor?u ziyaret ettiler.

İzmir'de bulunan Konya Hasanşeyhliler Derneği yöneticileri  Bucaspor maçı için İzmir’e gelen Torku Konyaspor’u ziyaret ettiler.

Bucaspor maçı öncesi, Karşıyaka Durmuş Yaşar Tesislerine giden dernek üyeleri Torku Konyaspor’u maç öncesi son antremanlarını izleyerek futbolcuları onore ettiler.

 İzmir’de Nalçacı grubunu da temsil eden fanatik Konyaspor’lu esnaf Bayram KIRGIZ’ ın ve Konya Hasanşeyhliler derneğinin ortak organizesinde, yönetim kurulu Başkanı Ali DEVEBACAK, Başkan Yardımcısı Nurettin ÇANKILIÇ, Yönetim kurulundan Mustafa YAMAN, Bayram ÇAN, Mehmet Emin ÇİLENK ve bazı Konyalı gençlerin de katıldığı komite, Konyasporlu futbolculara  moral ve motivasyon verdi.

Teknik direktör Uğur TÜTÜNEKER’e kulüp ve futbolcular  adına bir tepsi baklava ve bir  plaket taktim edildi. Teknik heyetin de memnun kaldığı ziyarette takım teknik direktörü Uğur TÜTÜNEKER:  “Destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. İzmir’den inşallah iyi bir sonuçla döneceğiz.” Dedi.

Konya Hasanşeyhliler Derneği genel başkanı Ali DEVEBACAK:

“Doğduğumuz yaşadığımız kentimizin takımı olan Konyaspor’u hepimiz çok seviyoruz. Takımımızın başarıları bizi de çok mutlu ediyor. Destek ve motivasyon için bugün İzmir’de yaşayan Konyalılar olarak hepimiz Buca maçında olacağız. Bunun için derneğimiz olarak 700 kişiye mesaj çektik. Umarım ve dilerim ki, Konyaspor lig fikstüründe iyi bir yer bulur. Süper Lig yolunda oynayacağı maçlarda Konyaspor'a başarılar diliyor ve herkesi maça bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.