KOREDEN SÜRPRİZ HEDİYE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2018 - 03:19, Güncelleme: 16.10.2018 - 03:19
 

KOREDEN SÜRPRİZ HEDİYE

İlçemizin en son vefat eden Kore gazisi Yusuf UZUNUN torunu Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yusuf UZUN’a Kore’den sürpriz armağan.

On ay önce kaybettiğimiz Kore gazilerinden Yusuf UZUN ’nu Kore hükümeti unutmayarak başsağlığı mesajı ve Türk Askeri Heykeli göndermesi, ailesini mutlu etti. Bir gün postacının Yusuf UZUN adına olan paketi torununun ismde Yusuf UZUN olduğu için kendisine iletilmesi üzerine meraklanan dekan yardımcısı, paketi açınca şaşırdı. Çünkü kolinin içinde, taziye mesajının yanı sıra dedesinin ismi yazılmış Kore savaşına katılanlara armağan edilen ‘’TÜRK ASKERİ HEYKELİ’’ vardı. Kore Cumhuriyet Büyük Elçiliği tarafından gönderilen; ‘’ Onların hepsi birer kahramandır. Her zaman gönüllerimizde olacaklardır. Türk halkının ve Kore halkının başı sağ olsun. En derin saygılarımızla’’  taziye mesajında ki satırları okuyan Yusuf UZUN; ‘’Açıkçası benim için sürpriz oldu. Dedemle hakikaten onurlandım. Ve Kore Hükümetinin göstermiş olduğu bu vefa beni etkiledi. Rahmetli dedem sağlığında ve son zamanlarında hastayken böyle bir duyarlılığı kendimizden maalesef göremedik. Kore hükümetine savaş gazilerine isimleri kazınarak ailelerine gönderilen bu değerli armağanlardan ve bu kadirşinaslığından ötürü teşekkür ederim’’ dedi.          
İlçemizin en son vefat eden Kore gazisi Yusuf UZUNUN torunu Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yusuf UZUN’a Kore’den sürpriz armağan.

On ay önce kaybettiğimiz Kore gazilerinden Yusuf UZUN ’nu Kore hükümeti unutmayarak başsağlığı mesajı ve Türk Askeri Heykeli göndermesi, ailesini mutlu etti.

Bir gün postacının Yusuf UZUN adına olan paketi torununun ismde Yusuf UZUN olduğu için kendisine iletilmesi üzerine meraklanan dekan yardımcısı, paketi açınca şaşırdı. Çünkü kolinin içinde, taziye mesajının yanı sıra dedesinin ismi yazılmış Kore savaşına katılanlara armağan edilen ‘’TÜRK ASKERİ HEYKELİ’’ vardı.

Kore Cumhuriyet Büyük Elçiliği tarafından gönderilen; ‘’ Onların hepsi birer kahramandır. Her zaman gönüllerimizde olacaklardır. Türk halkının ve Kore halkının başı sağ olsun. En derin saygılarımızla’’  taziye mesajında ki satırları okuyan Yusuf UZUN; ‘’Açıkçası benim için sürpriz oldu. Dedemle hakikaten onurlandım. Ve Kore Hükümetinin göstermiş olduğu bu vefa beni etkiledi. Rahmetli dedem sağlığında ve son zamanlarında hastayken böyle bir duyarlılığı kendimizden maalesef göremedik. Kore hükümetine savaş gazilerine isimleri kazınarak ailelerine gönderilen bu değerli armağanlardan ve bu kadirşinaslığından ötürü teşekkür ederim’’ dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.