Korkmaz, Şemsi Bayraktar ile görüştü.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 01:21, Güncelleme: 05.12.2020 - 01:21
 

Korkmaz, Şemsi Bayraktar ile görüştü.

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, çiftçilerin sorunlarını iletmek üzere Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüştü.

Oda başkanı İsmail Korkmaz, “Çok verimli bir toplantı oldu. Genel Başkanımıza tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederim” dedi. Başkan Korkmaz, “Sayın Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’a sorunlar ve çözümler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin sorunlarının yanı sıra önerilerimizi sunduk. Sulama birliği ücretlerinin yüksekliği, Mazot ve gübre, tarım ilaçları pahalılığı, İlçemizde çiftçilerimiz tarafından üretilen ürünlerin Pazar sorunu, haşhaş ekim zorluğu, hazine arazilerinin kiralaması gibi Çiftçilerimizin beklentilerini ilettik. Çok verimli bir toplantı oldu. Genel Başkanımız Bayraktar;  sorun, öneri ve taleplerimizi Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıklara ileteceğini söyledi. Genel Başkanımıza tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  
Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, çiftçilerin sorunlarını iletmek üzere Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüştü.

Oda başkanı İsmail Korkmaz, “Çok verimli bir toplantı oldu. Genel Başkanımıza tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

Başkan Korkmaz, “Sayın Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’a sorunlar ve çözümler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin sorunlarının yanı sıra önerilerimizi sunduk. Sulama birliği ücretlerinin yüksekliği, Mazot ve gübre, tarım ilaçları pahalılığı, İlçemizde çiftçilerimiz tarafından üretilen ürünlerin Pazar sorunu, haşhaş ekim zorluğu, hazine arazilerinin kiralaması gibi

Çiftçilerimizin beklentilerini ilettik. Çok verimli bir toplantı oldu. Genel Başkanımız Bayraktar;  sorun, öneri ve taleplerimizi Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıklara ileteceğini söyledi. Genel Başkanımıza tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.