Korona virüste son durum

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2020 - 12:19, Güncelleme: 29.09.2020 - 12:19
 

Korona virüste son durum

Seydişehirde pandemi sürecindeki düşüş dikkat çekiyor.

Daha önce 800lere kadar çıkan vaka ve temaslı sayısı şu anda 500 civarına düştüğü edinilen bilgiler arasındadır. Bu sayının 160 ‘a yakını ise pozitif vaka olarak gözüküyor. Sayının azalmasında  korona virüse karşı tedbirlerin en üst seviyede alınması ve uyanların sayısının artmasına bağlanıyor. Geçtiğimiz günler uygulanmaya başlanan HES uygulamasıda karantinada olanların dışarıya çıkmasını engellemede önemli bir faktör olduğu bildirildi. Korona virüs ile mücadele eden bilim adamları  ve vatandaşlar  tek eksikliğin vakalı ve karantinadaki vatandaşların kendilerini ve adreslerini iletişim yoluyla bildirerek yakınlarının tedbir alması hususuna dikkat çekiyorlar.
Seydişehirde pandemi sürecindeki düşüş dikkat çekiyor.

Daha önce 800lere kadar çıkan vaka ve temaslı sayısı şu anda 500 civarına düştüğü edinilen bilgiler arasındadır.

Bu sayının 160 ‘a yakını ise pozitif vaka olarak gözüküyor.

Sayının azalmasında  korona virüse karşı tedbirlerin en üst seviyede alınması ve uyanların sayısının artmasına bağlanıyor.

Geçtiğimiz günler uygulanmaya başlanan HES uygulamasıda karantinada olanların dışarıya çıkmasını engellemede önemli bir faktör olduğu bildirildi.

Korona virüs ile mücadele eden bilim adamları  ve vatandaşlar  tek eksikliğin vakalı ve karantinadaki vatandaşların kendilerini ve adreslerini iletişim yoluyla bildirerek yakınlarının tedbir alması hususuna dikkat çekiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.