KÖYÜNDEN PARA ÇEKMEYE GELDİ HALK OTOBÜSÜNÜN ALTINDA KALDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2013 - 12:44, Güncelleme: 25.07.2013 - 12:44
 

KÖYÜNDEN PARA ÇEKMEYE GELDİ HALK OTOBÜSÜNÜN ALTINDA KALDI

Saraycık Köyünden para çekmek için Seydişehir?e gelen 74 yaşındaki Ayşe Yetkin belediye halk otobüsünün altında kalarak ağır yaralandı.

Saraycık Köyünden para çekmek için Seydişehir’e gelen 74 yaşındaki Ayşe Yetkin belediye halk otobüsüne çarpılarak ağır yaralandı. Otobüse çarpılan Ayşe Yetkin  İzmir’de yaşıyordu. Bir aydır köyü olan Seydişehir’e bağlı Saraycık Köyüne tatile gelmişti. Sabah saat 8:30 sıralarında meydana gelen kaza  köy minibüsü ile aylıklarını çekmek için Seydişehir’e gelen Ayşe Yetkin (74)  minibüsten inip yolun karşısında bulunan bankamatiğe gitmek isterken Faruk Aydınlı yönetimindeki 42 K 9843 plakalı belediye halk otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı. Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe Yetkin (74) hava ambulansı ile Konya’ya sevkedildi.
Saraycık Köyünden para çekmek için Seydişehir?e gelen 74 yaşındaki Ayşe Yetkin belediye halk otobüsünün altında kalarak ağır yaralandı.

Saraycık Köyünden para çekmek için Seydişehir’e gelen 74 yaşındaki Ayşe Yetkin belediye halk otobüsüne çarpılarak ağır yaralandı.

Otobüse çarpılan Ayşe Yetkin  İzmir’de yaşıyordu. Bir aydır köyü olan Seydişehir’e bağlı Saraycık Köyüne tatile gelmişti.

Sabah saat 8:30 sıralarında meydana gelen kaza  köy minibüsü ile aylıklarını çekmek için Seydişehir’e gelen Ayşe Yetkin (74)  minibüsten inip yolun karşısında bulunan bankamatiğe gitmek isterken Faruk Aydınlı yönetimindeki 42 K 9843 plakalı belediye halk otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ayşe Yetkin (74) hava ambulansı ile Konya’ya sevkedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.