KOZLU KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA CAMİ TAMAMEN YANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2013 - 05:18, Güncelleme: 16.01.2013 - 05:18
 

KOZLU KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA CAMİ TAMAMEN YANDI

Seydişehir'e Bağlı Kozlu Köyünde yangın çıktı

İlçemize bağlı Kozlu Köyü Camiinde yangın çıktı Henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında cami tamamen yandı.   Ahşap yapıdan oluşan Cami de bacadan çıktığı tahmin edilen yangına Seydişehir Beyşehir ve Gevrekli  ye ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği tüm uğraşlara rağmen Caminin yanmasına engel olunamadığı kaydedildi. Kozlu köyünde evlerin yakın olması yanının sıçrama korkusunu da beraber getirirken İtfaiye ekipleri ve köy halkının uzun uğraşları sonucu söndürüldüğü bildirildi. Olay  yerine giden Seydişehir Orman İşletme Şefi Abdulkerim Koçaş’ın Köy Muhtarından bilgi aldığı yangının yayılmasına karşı gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi. Yangın sonrası ilk belirlemelere göre Caminin taş duvarları ve minaresinin kaldığı belirtilirken tek tesellinin can kaybının olmaması olduğu söylendi.
Seydişehir'e Bağlı Kozlu Köyünde yangın çıktı

İlçemize bağlı Kozlu Köyü Camiinde yangın çıktı

Henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında cami tamamen yandı.

 

Ahşap yapıdan oluşan Cami de bacadan çıktığı tahmin edilen yangına Seydişehir Beyşehir ve Gevrekli  ye ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği tüm uğraşlara rağmen Caminin yanmasına engel olunamadığı kaydedildi.

Kozlu köyünde evlerin yakın olması yanının sıçrama korkusunu da beraber getirirken İtfaiye ekipleri ve köy halkının uzun uğraşları sonucu söndürüldüğü bildirildi.

Olay  yerine giden Seydişehir Orman İşletme Şefi Abdulkerim Koçaş’ın Köy Muhtarından bilgi aldığı yangının yayılmasına karşı gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.

Yangın sonrası ilk belirlemelere göre Caminin taş duvarları ve minaresinin kaldığı belirtilirken tek tesellinin can kaybının olmaması olduğu söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.