Kuğulu Kooperatifi üyeleri Kuralarını Çekti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.02.2022 - 17:33, Güncelleme: 12.02.2022 - 17:33
 

Kuğulu Kooperatifi üyeleri Kuralarını Çekti

Seydişehir Beldibi mevkiinde bir buçuk yıl kurulan Kuğulu Bağ Evi Kooperatifi üyelerinin yapılan kura çekilişiyle yerleri belli oldu.

Ahmet Cengiz Kültür Merkezinde 35 üyenin katılımıyla noter huzurunda yapılan kura çekilişinden sonra kavuştukları Kuğulu Bağ Evi Kooperatifi Seydişehir’de ilk kez kurulmuştu. Daha öncede Galericiler sitesinin yanında kurulan ve iki yılda biten Toros Dükkan Kooperatifi ve bir buçuk yılda üyelerine kazasız belasız teslim edilen Kuğulu Bağ evi Kooperatifi başkanı Erol Şen, “İlçemizde ilk kez kooperatife yeni bir anlayış getirdik. Hem  Toros Dükkan Kooperatifinde üyelerimize vaat ettiğimiz 12 büyük dükkanı şimdide yine üyelerimize vaat ettiğimiz 35 bağ evini tam gününde teslim ediyoruz. Şuanda noter huzurunda bağ evi kooperatifi üyelerimizin mülkleri belli oluyor. İnşallah hepimize ve mülk sahiplerimize hayırlı olur” dedi.
Seydişehir Beldibi mevkiinde bir buçuk yıl kurulan Kuğulu Bağ Evi Kooperatifi üyelerinin yapılan kura çekilişiyle yerleri belli oldu.

Ahmet Cengiz Kültür Merkezinde 35 üyenin katılımıyla noter huzurunda yapılan kura çekilişinden sonra kavuştukları Kuğulu Bağ Evi Kooperatifi Seydişehir’de ilk kez kurulmuştu.


Daha öncede Galericiler sitesinin yanında kurulan ve iki yılda biten Toros Dükkan Kooperatifi ve bir buçuk yılda üyelerine kazasız belasız teslim edilen Kuğulu Bağ evi Kooperatifi başkanı Erol Şen, “İlçemizde ilk kez kooperatife yeni bir anlayış getirdik. Hem  Toros Dükkan Kooperatifinde üyelerimize vaat ettiğimiz 12 büyük dükkanı şimdide yine üyelerimize vaat ettiğimiz 35 bağ evini tam gününde teslim ediyoruz. Şuanda noter huzurunda bağ evi kooperatifi üyelerimizin mülkleri belli oluyor. İnşallah hepimize ve mülk sahiplerimize hayırlı olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.