KÜLTÜR VE EDEBİYAT GECESİ BEĞENİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2013 - 08:58, Güncelleme: 29.04.2013 - 08:58
 

KÜLTÜR VE EDEBİYAT GECESİ BEĞENİLDİ

Seydişehir Anadolu Lisesi geleneksel kültür ve edebiyat gecesinin 7. sini Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Seydişehir Anadolu Lisesi geleneksel kültür ve edebiyat gecesinin 7. sini Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Programa İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ve diğer protokol üyelerinin yanısıra öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Tahsin Küçük Geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Kültür ve Edebiyat gecesinde her yıl yeniliklerle çıktıklarını belirterek;Öğrencilerimiz üzerinde olumlu bir etki bıraktığını inandığımız böyle kültür programlarının 7. Si ile karşınızdayız.Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alması dersleri için olumsuz bir etki bırakmıyor.Bilakis onları derslerine motive ediyor ve sosyal etkinliğe katılan öğrencilerimizin başarı oranı daha da yüksek.Bu yıl yine Folklor ekibi ile karşınıza çıkıyoruz.İki yıl önce oluşan bu ekip büyük  beğeni buldu.Ünlü yapımcı Tayfun Talipoğlu Kuğlu’da ekibimizin çekimini yaptı.Edebiyat kolunda ve diğer dallarda başarılı çalışmalar yapan başta öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’’dedi. Program, Kaşık ekibinin sahne alması ile başlarken daha sonra öğrencilerin şiir okuması , halk müziği ve skeçlerle devam etti.Program sonunda  teşekkür konuşması yapan İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel öğrencilerin sergilediği performansı çok beğendiğini belirterek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.Gecenin anısına Bir şiir dörtlüğü okuyarak izleyicilerin alkışını aldı.
Seydişehir Anadolu Lisesi geleneksel kültür ve edebiyat gecesinin 7. sini Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Seydişehir Anadolu Lisesi geleneksel kültür ve edebiyat gecesinin 7. sini Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Programa İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ve diğer protokol üyelerinin yanısıra öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Tahsin Küçük Geleneksel olarak gerçekleştirdikleri Kültür ve Edebiyat gecesinde her yıl yeniliklerle çıktıklarını belirterek;Öğrencilerimiz üzerinde olumlu bir etki bıraktığını inandığımız böyle kültür programlarının 7. Si ile karşınızdayız.Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerde yer alması dersleri için olumsuz bir etki bırakmıyor.Bilakis onları derslerine motive ediyor ve sosyal etkinliğe katılan öğrencilerimizin başarı oranı daha da yüksek.Bu yıl yine Folklor ekibi ile karşınıza çıkıyoruz.İki yıl önce oluşan bu ekip büyük  beğeni buldu.Ünlü yapımcı Tayfun Talipoğlu Kuğlu’da ekibimizin çekimini yaptı.Edebiyat kolunda ve diğer dallarda başarılı çalışmalar yapan başta öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’’dedi.

Program, Kaşık ekibinin sahne alması ile başlarken daha sonra öğrencilerin şiir okuması , halk müziği ve skeçlerle devam etti.Program sonunda  teşekkür konuşması yapan İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel öğrencilerin sergilediği performansı çok beğendiğini belirterek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.Gecenin anısına Bir şiir dörtlüğü okuyarak izleyicilerin alkışını aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.