KÜLTÜREVİNDE İLK RESİM SERGİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2013 - 09:47, Güncelleme: 25.06.2013 - 09:47
 

KÜLTÜREVİNDE İLK RESİM SERGİSİ

Seydişehir Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kerime Suluçay ve öğrencileri resim sergisi açtı.

Seydişehir Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kerime Suluçay ve öğrencileri resim sergisi açtı. Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında hocalığını Kerime Suluçay’ın yaptığı kursiyerlerin hazırlamış olduğu resim sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü. İlk kez Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde açılmış olan bu resim sergisiyle kültür hizmetleri vermeye başladı. Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, çok sayıda davetli katıldığı karma resim sergisi müzik eşliğinde açıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat kesti.
Seydişehir Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kerime Suluçay ve öğrencileri resim sergisi açtı.

Seydişehir Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Kerime Suluçay ve öğrencileri resim sergisi açtı.

Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında hocalığını Kerime Suluçay’ın yaptığı kursiyerlerin hazırlamış olduğu resim sergisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

İlk kez Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde açılmış olan bu resim sergisiyle kültür hizmetleri vermeye başladı.

Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, çok sayıda davetli katıldığı karma resim sergisi müzik eşliğinde açıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.