KUMBARAMDAKİ İYİLİK KIRIM’DA KUR’AN OLSUN

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2019 - 09:23, Güncelleme: 12.11.2019 - 09:23
 

KUMBARAMDAKİ İYİLİK KIRIM’DA KUR’AN OLSUN

Dünya Kırım Tatar Derneği, Kırım Müftülüğünün ihtiyacı olan Kur’an’ı Kerimleri Kırım’a göndermek için çalışma başlattı.

Dünya Kırım Tatar Derneğinin Seydişehir Müftüsü Adem Bebekle yapılan görüşmesi sonucu kampanya başlatılmasına, Kuranı kerimlerin temininin Seydişehir Müftülüğünce yapılmasına karar verildi. Kırım’a Kur’an’ı  Kerim gönderilmesi çalışmasına Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu ‘’Kumbaramdaki İyilik Kırım’da Kur’an Olsun’’ kampanyası başlattı. Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış, Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Cafer Akın ve Proje Danışmanı Yücel Aslan ile kampanya hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sarıkamış: “Seydişehir’deki Ağır Zihin Engelli ve Otizmli bireyin Kumbaramdaki iyilik Kırım’da Kur’an olsun projesini başlatması ve organizasyonun içinde olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir.” dedi.
Dünya Kırım Tatar Derneği, Kırım Müftülüğünün ihtiyacı olan Kur’an’ı Kerimleri Kırım’a göndermek için çalışma başlattı.

Dünya Kırım Tatar Derneğinin Seydişehir Müftüsü Adem Bebekle yapılan görüşmesi sonucu kampanya başlatılmasına, Kuranı kerimlerin temininin Seydişehir Müftülüğünce yapılmasına karar verildi.

Kırım’a Kur’an’ı  Kerim gönderilmesi çalışmasına Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu ‘’Kumbaramdaki İyilik Kırım’da Kur’an Olsun’’ kampanyası başlattı.

Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış, Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Cafer Akın ve Proje Danışmanı Yücel Aslan ile kampanya hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Sarıkamış: “Seydişehir’deki Ağır Zihin Engelli ve Otizmli bireyin Kumbaramdaki iyilik Kırım’da Kur’an olsun projesini başlatması ve organizasyonun içinde olmaları bizleri son derece mutlu etmiştir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.