Kurban Pazarı Dualarla Açıldı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.06.2023 - 14:29, Güncelleme: 27.06.2023 - 22:55
 

Kurban Pazarı Dualarla Açıldı…

Geleneksel hale gelen Kurban Bayramı arifesinde hayvan pazarının dualarla açılması bu yılda Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütleri’nin katılımı ile gerçekleşti.

Karakavak mahallesinde bulunan hayvan pazarının sabah saatlerindeki açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal:“ Kurban dinimizin önemli vecibelerinden biridir. Her kurban arifesinde olduğu gibi bu yılda dualarla kurban pazarının açılışını yapıyoruz. Görüyorum ki şehir merkezinden ve köylerden vatandaşlar 1 yıl boyunca baktıkları hayvanlarını satmak için pazara getirmişler. Rabbim hayırlı bereketli kazançlar versin. ” diyerek kurban satıcıların ve kurbanlık almaya gelen vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra İl İlçe Müftülük vaizlerinden Ali Akbıyık hocasının duası ile kurban alışverişleri başladı.    
Geleneksel hale gelen Kurban Bayramı arifesinde hayvan pazarının dualarla açılması bu yılda Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütleri’nin katılımı ile gerçekleşti.

Karakavak mahallesinde bulunan hayvan pazarının sabah saatlerindeki açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal:“ Kurban dinimizin önemli vecibelerinden biridir. Her kurban arifesinde olduğu gibi bu yılda dualarla kurban pazarının açılışını yapıyoruz. Görüyorum ki şehir merkezinden ve köylerden vatandaşlar 1 yıl boyunca baktıkları hayvanlarını satmak için pazara getirmişler. Rabbim hayırlı bereketli kazançlar versin. ” diyerek kurban satıcıların ve kurbanlık almaya gelen vatandaşların bayramını kutladı.

Daha sonra İl İlçe Müftülük vaizlerinden Ali Akbıyık hocasının duası ile kurban alışverişleri başladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.