KYK ÖĞRENCİLERE İLÇEMİZİ TANITIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 05:37, Güncelleme: 22.11.2016 - 05:37
 

KYK ÖĞRENCİLERE İLÇEMİZİ TANITIYOR

Kredi Yurtlar Kurumu Uyum programı çerçevesinde düzenlenen etkinliklerle ilçemizin gezip görülecek yerleri ve manevi değerleri yurt öğrencilerine gezdirildi.

Yurt müdürlüğü olarak Dekanlık görevine atanan Prof Dr. Hüseyin Arıkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunulduğu öğrenildi. Yurt öğrencileri Şehitler ve Gaziler Haftasında da Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi unutmayarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneğini de ziyaret ettiler. Uyum programı çerçevesinde yapılan gezi ve ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan KYK müdürü Ferhat Tükel, “Gelin Tanış Olalım düşüncesiyle 2016-2017 öğretim döneminde şehrimize üniversite okumak için gelen ve yurdumuzda kalan öğrencilerimizi ilçemizin manevi ve turistik değerlerinden Seyit Harun Veli Hazretleri Camii ve Türbesi, Hoca Memiş Efendi Türbesi, Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Tınaz tepe mağarası gezdirildi. Bu yapılan etkinliklerle şehrimizin fahri hemşerileri olan ve ilçemizi dışarıda tanıtacak gönüllü misafir öğrencilerimize ilçemizi tanıtmış olduk.” Dedi.   Bu toprakların kolaylıkla vatan olmadığını bugün hür ve bağımsız bir şekilde Anadolu coğrafyasında yaşıyorsak şehit ve gazilere borçlu olduklarını belirten KYK müdürü Ferhat Tükel geçtiğimiz günlerde kutlanan şehit ve gaziler haftası münasebetiyle 50 öğrenci ile beraber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği şube başkanı Yakup Söğüt’ü makamında ziyaret ederek onure ettiklerini söylediler.   Bu program çerçevesinde belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle gezilerini gerçekleştirdiklerini söyleyen müdür Tükel, yardımlarından dolayı belediye başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür etti.    
Kredi Yurtlar Kurumu Uyum programı çerçevesinde düzenlenen etkinliklerle ilçemizin gezip görülecek yerleri ve manevi değerleri yurt öğrencilerine gezdirildi.

Yurt müdürlüğü olarak Dekanlık görevine atanan Prof Dr. Hüseyin Arıkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunulduğu öğrenildi.

Yurt öğrencileri Şehitler ve Gaziler Haftasında da Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi unutmayarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneğini de ziyaret ettiler.

Uyum programı çerçevesinde yapılan gezi ve ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan KYK müdürü Ferhat Tükel, “Gelin Tanış Olalım düşüncesiyle 2016-2017 öğretim döneminde şehrimize üniversite okumak için gelen ve yurdumuzda kalan öğrencilerimizi ilçemizin manevi ve turistik değerlerinden Seyit Harun Veli Hazretleri Camii ve Türbesi, Hoca Memiş Efendi Türbesi, Hacı Abdullah Efendi Türbesi, Tınaz tepe mağarası gezdirildi. Bu yapılan etkinliklerle şehrimizin fahri hemşerileri olan ve ilçemizi dışarıda tanıtacak gönüllü misafir öğrencilerimize ilçemizi tanıtmış olduk.” Dedi.

 

Bu toprakların kolaylıkla vatan olmadığını bugün hür ve bağımsız bir şekilde Anadolu coğrafyasında yaşıyorsak şehit ve gazilere borçlu olduklarını belirten KYK müdürü Ferhat Tükel geçtiğimiz günlerde kutlanan şehit ve gaziler haftası münasebetiyle 50 öğrenci ile beraber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul Ve Yetimleri Derneği şube başkanı Yakup Söğüt’ü makamında ziyaret ederek onure ettiklerini söylediler.

 

Bu program çerçevesinde belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle gezilerini gerçekleştirdiklerini söyleyen müdür Tükel, yardımlarından dolayı belediye başkanı Mehmet Tutal’a da teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.