LİSELİ KARATECİLER?DEN 3 MADALYA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2014 - 12:53, Güncelleme: 15.03.2014 - 12:53
 

LİSELİ KARATECİLER?DEN 3 MADALYA

Okul sporları federasyonunun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan Liselerarası Bölgeler Karate Müsabakası 12-13 mart 2014 tarihlerinde Konya?da yapıldı.

Okul sporları federasyonunun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan Liselerarası Bölgeler Karate  Müsabakası 12-13 mart 2014 tarihlerinde Konya’da yapıldı. Geçtiğimiz Ocak ayında Konya’da yapılan il birinciliği seçmelerinde ilk ikiye giren sporcular bölgeler müsabakasına çağrıldı .ilçemizden 3 sporcumuz da bu müsabakaya girme başarısı elde ettiler. İki ayak olan bölgeler müsabakasına Konya ev sahipliği yaptı. 13 ilden 200’e yakın sporcunun katıldığı bölgeler müsabakasında üç sporcumuzda dereceye girdi.   Dereceye Giren Sporcularımız Medine Sultan Özmen     48 kg       3. Kız Meslek Lisesi Ali Çelik                              55 kg        3. Seydişehir Anadolu Lisesi Ramazan Ateş                  61 kg        3.  Sağlık Meslek Lisesi   İlk dört’e giren sporcular Nisan ayında yapılacak olan Liseler arası Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edecekler. Antrenörler Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler müsabakaya katılmalarında yardımcı olan ve  her zaman destekçileri olan Kaymakamı Tuncay Sonel’e ,Milli Eğitim Müdürü Necip Şan’a, Milli Eğitim Şube Müdürlerine ve okul müdürlerine teşekkür ettiler.
Okul sporları federasyonunun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan Liselerarası Bölgeler Karate Müsabakası 12-13 mart 2014 tarihlerinde Konya?da yapıldı.

Okul sporları federasyonunun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan Liselerarası Bölgeler Karate  Müsabakası 12-13 mart 2014 tarihlerinde Konya’da yapıldı.

Geçtiğimiz Ocak ayında Konya’da yapılan il birinciliği seçmelerinde ilk ikiye giren sporcular bölgeler müsabakasına çağrıldı .ilçemizden 3 sporcumuz da bu müsabakaya girme başarısı elde ettiler.

İki ayak olan bölgeler müsabakasına Konya ev sahipliği yaptı. 13 ilden 200’e yakın sporcunun katıldığı bölgeler müsabakasında üç sporcumuzda dereceye girdi.

 

Dereceye Giren Sporcularımız

Medine Sultan Özmen     48 kg       3. Kız Meslek Lisesi

Ali Çelik                              55 kg        3. Seydişehir Anadolu Lisesi

Ramazan Ateş                  61 kg        3.  Sağlık Meslek Lisesi

 

İlk dört’e giren sporcular Nisan ayında yapılacak olan Liseler arası Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edecekler.

Antrenörler Ali Buğdaycı ve Ali Osman Güler müsabakaya katılmalarında yardımcı olan ve  her zaman destekçileri olan Kaymakamı Tuncay Sonel’e ,Milli Eğitim Müdürü Necip Şan’a, Milli Eğitim Şube Müdürlerine ve okul müdürlerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.