MADENLİ DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI BURHAN GÜLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2016 - 01:19, Güncelleme: 01.02.2016 - 01:19
 

MADENLİ DERNEĞİNİN YENİ BAŞKANI BURHAN GÜLER

Madenli köyü koruma ve kalkındırma derneğinin ikinci olağan genel kurulu Çelmeli halı saha tesislerinde gerçekleştirildi.

 155 üyenin oy kullandığı seçimlerin divan başkanlığını Davut Uçar ve üyeliklerini Celalettin Uçar, Ramazan Yılon yaptı. Oy kullananlar arasında köyün yaşlılarının da olduğu madenli derneğinin başkanlık seçiminde eski başkan Osman Uyar, üyelere görev süresince gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür etti. Yeni başkanlığa seçilen Burhan Güler ise, eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Üyelerden ise yeni dönemde çalışmalarında yardım isteyerek; “Madenli asil bir köydür. Köy halkımızın Seydişehir halkında bir itibarı vardır. Buna devam etmeliyiz. Ben ve yönetim kurulunda ki arkadaşlar köyümüze faydalı işler yapmaya çalışacağız. Köyümüzün eksikliklerinin giderilmesi için bizler siz üyelerimiz ile beraber gayret göstereceğiz. Köyümüze bir internet sitesi kazandırmak istiyoruz. Yayla şenlikleri yapmak istiyoruz. İnşallah başarılı bir dönem geçiririz.” dedi. Daha sonra kongreye katılan Madenli köyü halkı, muhtar Muammer Yüksel’in başkanlığında istişare toplantısı yaptı. Toplantıda muhtar Yüksel, köyün sorunlarını  dinleyerek köylülerin istek ve önerilerini aldı.  
Madenli köyü koruma ve kalkındırma derneğinin ikinci olağan genel kurulu Çelmeli halı saha tesislerinde gerçekleştirildi.

 155 üyenin oy kullandığı seçimlerin divan başkanlığını Davut Uçar ve üyeliklerini Celalettin Uçar, Ramazan Yılon yaptı.

Oy kullananlar arasında köyün yaşlılarının da olduğu madenli derneğinin başkanlık seçiminde eski başkan Osman Uyar, üyelere görev süresince gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür etti.

Yeni başkanlığa seçilen Burhan Güler ise, eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Üyelerden ise yeni dönemde çalışmalarında yardım isteyerek; “Madenli asil bir köydür. Köy halkımızın Seydişehir halkında bir itibarı vardır. Buna devam etmeliyiz. Ben ve yönetim kurulunda ki arkadaşlar köyümüze faydalı işler yapmaya çalışacağız. Köyümüzün eksikliklerinin giderilmesi için bizler siz üyelerimiz ile beraber gayret göstereceğiz. Köyümüze bir internet sitesi kazandırmak istiyoruz. Yayla şenlikleri yapmak istiyoruz. İnşallah başarılı bir dönem geçiririz.” dedi.

Daha sonra kongreye katılan Madenli köyü halkı, muhtar Muammer Yüksel’in başkanlığında istişare toplantısı yaptı. Toplantıda muhtar Yüksel, köyün sorunlarını  dinleyerek köylülerin istek ve önerilerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.