MAHMUT ESAT ORTAOKULU VOLEYBOL?DA BİR İLKİ BAŞARDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2014 - 12:29, Güncelleme: 16.12.2014 - 12:29
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU VOLEYBOL?DA BİR İLKİ BAŞARDI

Mahmut Esat Ortaokulu okul sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında Namağlup Şampiyon olarak Seydişehir adına bir ilki başardı.

Mahmut Esat Ortaokulu  okul sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında Namağlup Şampiyon olarak Seydişehir adına bir ilki başardı. Geçtiğimiz sezon küçükler kategorisinde bölge ikincisi olan Mahmut Esat Ortaokulu voleybol takımı, bu sene yıldızlar kategorisine geçmiş ve bölge birincisi olarak Seydişehir’i Konya’da temsil etmeye hak kazanarak bir ilki başarmıştır. Okul voleybol maçlarında Seydişehir TOKİ Ortaokulunu 2 -0, Beyşehir S. Doğu Ortaokulunu 2-0,  Beyşehir Gazi Ortaokulunu 2- 0 ve Hüyük Yunus Emre Ortaokulunu 2 – 1 Yenerek bölge şampiyonu olmuştur.   Okulumuz voleybol takımı üç yıl önce atılan tohumun meyvelerini vermeye başladı diyen Müdür Necati Koçak:” Her alanda iddialı olan Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinin voleybolda böyle bir başarı kazanacaklarını bekliyorduk.  Bu başarı Mahmut Esat ailesine gelecekteki başarılar için bir kılavuz olmuştur. Yıllara yayılmış yapılan yatırımlar, zamanı gelince gün yüzüne çıkmış ve bir kez daha çalışmanın ve azmin başarıya kapı açtığını görmüş olduk.  Disiplinli çalışmayla kendileri küçük başarıları büyük olan tüm öğrencilerimi ve bu başarıda büyük emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.  
Mahmut Esat Ortaokulu okul sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında Namağlup Şampiyon olarak Seydişehir adına bir ilki başardı.

Mahmut Esat Ortaokulu  okul sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında Namağlup Şampiyon olarak Seydişehir adına bir ilki başardı.

Geçtiğimiz sezon küçükler kategorisinde bölge ikincisi olan Mahmut Esat Ortaokulu voleybol takımı, bu sene yıldızlar kategorisine geçmiş ve bölge birincisi olarak Seydişehir’i Konya’da temsil etmeye hak kazanarak bir ilki başarmıştır.

Okul voleybol maçlarında Seydişehir TOKİ Ortaokulunu 2 -0, Beyşehir S. Doğu Ortaokulunu 2-0,  Beyşehir Gazi Ortaokulunu 2- 0 ve Hüyük Yunus Emre Ortaokulunu 2 – 1 Yenerek bölge şampiyonu olmuştur.  

Okulumuz voleybol takımı üç yıl önce atılan tohumun meyvelerini vermeye başladı diyen Müdür Necati Koçak:” Her alanda iddialı olan Mahmut Esat Ortaokulu öğrencilerinin voleybolda böyle bir başarı kazanacaklarını bekliyorduk.  Bu başarı Mahmut Esat ailesine gelecekteki başarılar için bir kılavuz olmuştur. Yıllara yayılmış yapılan yatırımlar, zamanı gelince gün yüzüne çıkmış ve bir kez daha çalışmanın ve azmin başarıya kapı açtığını görmüş olduk.  Disiplinli çalışmayla kendileri küçük başarıları büyük olan tüm öğrencilerimi ve bu başarıda büyük emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.