MAHMUT ESAT ORTAOKULU YİNE NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 02:33, Güncelleme: 25.12.2013 - 02:33
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULU YİNE NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Mahmut Esat Ortaokulu Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında üçüncü kez namağlup olarak şampiyon oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında üçüncü kez namağlup olarak şampiyon oldu. Mahmut Esat Ortaokulu Okulu futbolcuları Gazi Ortaokulu ,TOKİ Ortaokulu ve Seyit Harun Ortaokulu ile yaptığı müsabakalar sonucunda Seyit Harun Ortaokulu ile birlikte bölgesel lig müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bölgesel lig müsabakalarında rakipleri Beyşehir Gazi Ortaokulu ve Seydişehir Seyit Harun Ortaokulunu yenerek namağlup olarak bölge birincisi olmuştur.Ocak ayında Konya’da yapılacak müsabakalarda Seydişehir bölgesini temsil edecektir. Okulu Müdürü Necati Koçak yaptığı açıklamada, “Küçük Erkek Futbol takımımızın bu başarısından dolayı mutlu oldum. Öğrencilerimizin bu tür sosyal etkinliklerle öz güvenleri artmakta hem de rekabet ortamında mücadele ederek kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz planlı ve disiplinli çalışmayla neler yapılabileceğini herkese ispatladılar. Sporcularımız spor sayesinde azim, çalışma ve disiplinin her alanda netice vereceğini tüm öğrencilerimize gösterdiler. Üç yıldır gelenek haline gelen bu başarının aratarak devam edeceğine inanıyorum. Takımda görev alan öğrencilerime ve takım ile çalışmalarını sürdüren Beden Eğitimi öğretmenleri Abdullah Balcı ve Neslihan Kılınç’a  şükranlarımı sunuyorum. Okulumuz Küçük Erkek Futbol Takımına Konya’da yapılacak müsabakalarda başarılar dilerim.” dedi. Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Balcı’ da:” Takımımızın  bu başarısına hiç şaşırmadım, daha baştan istek ve karalılıkla başlanan ve aynı ciddiyetle devam eden çalışmalarımızın meyvelerini toplamaktan mutlu olduk.” dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında üçüncü kez namağlup olarak şampiyon oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Küçük Erkekler Futbol Turnuvasında üçüncü kez namağlup olarak şampiyon oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu Okulu futbolcuları Gazi Ortaokulu ,TOKİ Ortaokulu ve Seyit Harun Ortaokulu ile yaptığı müsabakalar sonucunda Seyit Harun Ortaokulu ile birlikte bölgesel lig müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bölgesel lig müsabakalarında rakipleri Beyşehir Gazi Ortaokulu ve Seydişehir Seyit Harun Ortaokulunu yenerek namağlup olarak bölge birincisi olmuştur.Ocak ayında Konya’da yapılacak müsabakalarda Seydişehir bölgesini temsil edecektir.

Okulu Müdürü Necati Koçak yaptığı açıklamada, “Küçük Erkek Futbol takımımızın bu başarısından dolayı mutlu oldum. Öğrencilerimizin bu tür sosyal etkinliklerle öz güvenleri artmakta hem de rekabet ortamında mücadele ederek kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz planlı ve disiplinli çalışmayla neler yapılabileceğini herkese ispatladılar. Sporcularımız spor sayesinde azim, çalışma ve disiplinin her alanda netice vereceğini tüm öğrencilerimize gösterdiler. Üç yıldır gelenek haline gelen bu başarının aratarak devam edeceğine inanıyorum. Takımda görev alan öğrencilerime ve takım ile çalışmalarını sürdüren Beden Eğitimi öğretmenleri Abdullah Balcı ve Neslihan Kılınç’a  şükranlarımı sunuyorum. Okulumuz Küçük Erkek Futbol Takımına Konya’da yapılacak müsabakalarda başarılar dilerim.” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Balcı’ da:” Takımımızın  bu başarısına hiç şaşırmadım, daha baştan istek ve karalılıkla başlanan ve aynı ciddiyetle devam eden çalışmalarımızın meyvelerini toplamaktan mutlu olduk.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.