MAHMUT ESAT ORTAOKULUNDAN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2013 - 10:33, Güncelleme: 31.12.2013 - 10:33
 

MAHMUT ESAT ORTAOKULUNDAN BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Futbol Turnuvasında şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Mahmut Esat Ortaokulu  Yıldız Erkek Futbol Takımı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Futbol Turnuvasında şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Okul, ilçe elemelerinde İhsan Tekin Ortaokulu, TOKİ Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Alüminyum İlkokulu ile yaptığı mücadeleler sonunda ilçe ikincisi olarak bölgesel müsabakalara katılmaya hak kazandı. Bölgesel lig kapsamında grubunda Beyşehir İhsan Kabadayı Ortaokulu ve Hüyük Yunus Emre Ortaokulu ile yaptığı maçlar sonucunda grup birinci olarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı final müsabakasında ise Ahırlı Akkise Fatih Ortaokulunu eleyerek finale yükseldi. Final müsabakasında Hüyük Yunus Emre Ortaokulu ile tekrar karşılaşan takım mücadeleden 4-3 galip ayrılarak Bölge Birincisi oldu. Mahmut Esat Ortaokulu  bu başarılar neticesinde Konya’da yapılacak müsabakalarda Seydişehir bölgesini temsilen bir takım daha göndermekten büyük grur duymuştur. Okul Müdürü Necati Koçak yaptığı açıklamada, “Küçük Erkek Futbol takımımızın ardından Yıldız erkek Futbol takımımızın da  şampiyon olmasından dolayı gurur duydum. Öğrencilerimizin sportif alanda arka arkaya başarı sağlamaları tabi ki öz verili bir çalışmanın ürünü olduğunu göstermektedir. Okul idaresi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin arkasında olduğumuzu ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi söyleyerek Konya’da yapılacak müsabakalarda okulumuz takımlarına başarılar diliyorum. Bu başarıda emeği geçen Öğrencilerimize, Beden Eğitimi Öğretmenleri Abdullah Balcı ve Neslihan Kılınç’a  şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Balcı’ da:” Öğrencilerimi azimle çalışarak yakaladığı bu başarılardan dolayı kutluyorum. İnanmanın başarıya ulaşmadaki rolünü hep birlikte gördük. Yine İnanıyoruz ki aynı başarıları Konya’da yapılacak müsabakalarda da göstereceğiz.” dedi.
Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Futbol Turnuvasında şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Mahmut Esat Ortaokulu  Yıldız Erkek Futbol Takımı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bölgesel Lig Futbol Turnuvasında şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Okul, ilçe elemelerinde İhsan Tekin Ortaokulu, TOKİ Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Alüminyum İlkokulu ile yaptığı mücadeleler sonunda ilçe ikincisi olarak bölgesel müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Bölgesel lig kapsamında grubunda Beyşehir İhsan Kabadayı Ortaokulu ve Hüyük Yunus Emre Ortaokulu ile yaptığı maçlar sonucunda grup birinci olarak adını yarı finale yazdırdı.

Yarı final müsabakasında ise Ahırlı Akkise Fatih Ortaokulunu eleyerek finale yükseldi. Final müsabakasında Hüyük Yunus Emre Ortaokulu ile tekrar karşılaşan takım mücadeleden 4-3 galip ayrılarak Bölge Birincisi oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu  bu başarılar neticesinde Konya’da yapılacak müsabakalarda Seydişehir bölgesini temsilen bir takım daha göndermekten büyük grur duymuştur.

Okul Müdürü Necati Koçak yaptığı açıklamada, “Küçük Erkek Futbol takımımızın ardından Yıldız erkek Futbol takımımızın da  şampiyon olmasından dolayı gurur duydum. Öğrencilerimizin sportif alanda arka arkaya başarı sağlamaları tabi ki öz verili bir çalışmanın ürünü olduğunu göstermektedir. Okul idaresi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin arkasında olduğumuzu ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi söyleyerek Konya’da yapılacak müsabakalarda okulumuz takımlarına başarılar diliyorum. Bu başarıda emeği geçen Öğrencilerimize, Beden Eğitimi Öğretmenleri Abdullah Balcı ve Neslihan Kılınç’a  şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Balcı’ da:” Öğrencilerimi azimle çalışarak yakaladığı bu başarılardan dolayı kutluyorum. İnanmanın başarıya ulaşmadaki rolünü hep birlikte gördük. Yine İnanıyoruz ki aynı başarıları Konya’da yapılacak müsabakalarda da göstereceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.