MEHMET TORUN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN SİYASİ PARTİ SEÇİM BÜROLARINA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2014 - 12:16, Güncelleme: 01.02.2014 - 12:16
 

MEHMET TORUN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN SİYASİ PARTİ SEÇİM BÜROLARINA ZİYARET

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı Olan Mehmet Torun ve ekibi siyasi parti seçim bürolarını ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı Olan Mehmet Torun ve ekibi siyasi parti seçim bürolarını ziyaret etti. Ak Parti,Chp,Mhp.ve Sadet Partisi seçim bürolarını ziyaret eden Torun,  yapılacak yerel seçimlerden önce bütün belediye başkan adaylarına başarılar diledi. Temiz, barışçıl ,ilkeli ve şehrimize yakışır bir seçim dileğinde bulunan Mehmet Torun,hangi belediye başkan adayımız seçilirse seçilsin birlik beraberlik ve yardımlaşmanın hakim olacağı  bir uyum içerisinde çalışma arzusu içerisinde olduğunu belirti. Bütün seçim bürolarında iyi niyet dileklerin ileten Torun  Seydişehir esnaf ve sanatkarının yerel e genel sorunlarını paylaşarak seçim sonrası çözüm için çalışma temennisinde  bulundu. Seçimlerin esnafımızın ve tüm Seydişehir halkı için hayırlı olması diledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı Olan Mehmet Torun ve ekibi siyasi parti seçim bürolarını ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı Olan Mehmet Torun ve ekibi siyasi parti seçim bürolarını ziyaret etti.

Ak Parti,Chp,Mhp.ve Sadet Partisi seçim bürolarını ziyaret eden Torun,  yapılacak yerel seçimlerden önce bütün belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

Temiz, barışçıl ,ilkeli ve şehrimize yakışır bir seçim dileğinde bulunan Mehmet Torun,hangi belediye başkan adayımız seçilirse seçilsin birlik beraberlik ve yardımlaşmanın hakim olacağı  bir uyum içerisinde çalışma arzusu içerisinde olduğunu belirti.

Bütün seçim bürolarında iyi niyet dileklerin ileten Torun  Seydişehir esnaf ve sanatkarının yerel e genel sorunlarını paylaşarak seçim sonrası çözüm için çalışma temennisinde  bulundu. Seçimlerin esnafımızın ve tüm Seydişehir halkı için hayırlı olması diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.