MENGİ MEZARI BAŞINDA YAD EDİLDİ (Videolu)

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 05.04.2023 - 16:38, Güncelleme: 05.04.2023 - 22:26
 

MENGİ MEZARI BAŞINDA YAD EDİLDİ (Videolu)

Bugün defnedilen emekli öğretmen Rezzan Mengi’yi CHP Konya Milletvekili aday adayı Şerife Tunç ve KESK mezarı başında andı.

Eğitim-Sen Kurucusu ve CHP Konya Milletvekili aday adayı Şerife Tunç, Seydişehir eski CHP İlçe Başkanı ve eski Eğitim-Sen temsilciliğini de yapan merhume Mengi’nin Akyol mezarlığındaki defin işleminden sonra mezarı başında KESK’e bağlı Eğitim-Sen üyelerinin katıldığı anma programında bir konuşma yaptı. Eğitim-Sen’in 12 Eylül’den sonraki örgütlenmesinde merhume Mengi’nin büyük katkıları olduğunu belirten Şerife Tunç: “Kendisi 12 Eylül’den sonra o zor şartlarda bizlerle beraber sendikanın örgütlenmesine omuz verdi. Mücadeleci bir kişiliği vardı. Bizler için çok değerli bir insandı. Kendisi kabrinden rahat uyusun” dedi.
Bugün defnedilen emekli öğretmen Rezzan Mengi’yi CHP Konya Milletvekili aday adayı Şerife Tunç ve KESK mezarı başında andı.

Eğitim-Sen Kurucusu ve CHP Konya Milletvekili aday adayı Şerife Tunç, Seydişehir eski CHP İlçe Başkanı ve eski Eğitim-Sen temsilciliğini de yapan merhume Mengi’nin Akyol mezarlığındaki defin işleminden sonra mezarı başında KESK’e bağlı Eğitim-Sen üyelerinin katıldığı anma programında bir konuşma yaptı.

Eğitim-Sen’in 12 Eylül’den sonraki örgütlenmesinde merhume Mengi’nin büyük katkıları olduğunu belirten Şerife Tunç: “Kendisi 12 Eylül’den sonra o zor şartlarda bizlerle beraber sendikanın örgütlenmesine omuz verdi. Mücadeleci bir kişiliği vardı. Bizler için çok değerli bir insandı. Kendisi kabrinden rahat uyusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.