Merkez İlkokulu’ndan Eğitimde Veliye Düşen Rol Konferansı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 04:08, Güncelleme: 26.09.2019 - 04:08
 

Merkez İlkokulu’ndan Eğitimde Veliye Düşen Rol Konferansı

İlçemizin Merkez İlkokulu tarafından Belediye Düğün Salonu’nda Eğitimde Veliye Düşen Rol konulu konferans gerçekleştirildi.

Seydişehir Merkez İlkokulu olarak her zaman eğitime verilen önem gereği; 2019-2020 eğitim öğretim yılında eğitimin önemli ayaklarından olan velilerin bakış açılarını değiştirmek, kafalarındaki sorulara cevap vermek için Konya Mevlana Sorun Çözüm Merkezi sahibi Pedagog İshak Orhan, Belediye Düğün Salonu’nda geniş bir katılımcı kitlesine hitap etti. Pedagog konuşmasında iyi bir vatandaş yetiştirmek için öğrenciye örnek olunmalı, kurallar konulmalı öğrencilerin her istedikleri emir kabul edilmemeli. Görevler verilmeli dedi. Çocuklarda görülen hiperaktivite, dikkat eksikliği ile ilgili sorunlar ve çözüm yolları anlatıldı.
İlçemizin Merkez İlkokulu tarafından Belediye Düğün Salonu’nda Eğitimde Veliye Düşen Rol konulu konferans gerçekleştirildi.

Seydişehir Merkez İlkokulu olarak her zaman eğitime verilen önem gereği; 2019-2020 eğitim öğretim yılında eğitimin önemli ayaklarından olan velilerin bakış açılarını değiştirmek, kafalarındaki sorulara cevap vermek için Konya Mevlana Sorun Çözüm Merkezi sahibi Pedagog İshak Orhan, Belediye Düğün Salonu’nda geniş bir katılımcı kitlesine hitap etti.

Pedagog konuşmasında iyi bir vatandaş yetiştirmek için öğrenciye örnek olunmalı, kurallar konulmalı öğrencilerin her istedikleri emir kabul edilmemeli. Görevler verilmeli dedi. Çocuklarda görülen hiperaktivite, dikkat eksikliği ile ilgili sorunlar ve çözüm yolları anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.