MERKEZ İLKOKULU’NUN ANKARA GEZİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2018 - 04:50, Güncelleme: 18.04.2018 - 04:50
 

MERKEZ İLKOKULU’NUN ANKARA GEZİSİ

Seydişehir Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencileri başkenti tanımak ve Cumhuriyet’in kurulduğu koşulları yerinde görmek için Ankara’ya bir gezi düzenledi.

Öğrencilerin gezideki ilk durağı hem Ankara’nın hem de Orta Anadolu’nun etnografik yapısını yansıtan Etnografya Müzesi oldu. Öğrenciler burada yer alan ve bugün neredeyse hiç kullanılmayan günlük yaşantı araç gereçlerini incelediler. Daha sonra Anıtkabir Müzesi ziyaret edildi. Anıtkabir içerisinde bulunan Kurtuluş Savaşı canlandırmaları öğrencileri çok etkiledi. Anıtkabir’in içinde bulunan Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet’in ne zor koşullarla kurulduğunu öğrencilere bir kez daha gösterdi. Daha sonra Gazi Meclisi’nde yenilen öğle yemeği ardından Aqua Vega’ya gidildi. Öğrenciler, dünyanın farklı noktalarından Aqua Vega için getirilen deniz canlılarını, su altı dünyasının en heyecan verici hayvanlarını gördüler ve oldukça heyecanlandılar. Okul Müdürü Yasin Öşekçi, gezinin çok verimli olduğunu ve öğrencilerin hoşça vakit geçirdiğini belirterek: “Mecliste bize yardımlarını esirgemeyen ve rehberlik eden Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nun danışmanı Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.  
Seydişehir Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencileri başkenti tanımak ve Cumhuriyet’in kurulduğu koşulları yerinde görmek için Ankara’ya bir gezi düzenledi.

Öğrencilerin gezideki ilk durağı hem Ankara’nın hem de Orta Anadolu’nun etnografik yapısını yansıtan Etnografya Müzesi oldu. Öğrenciler burada yer alan ve bugün neredeyse hiç kullanılmayan günlük yaşantı araç gereçlerini incelediler.

Daha sonra Anıtkabir Müzesi ziyaret edildi. Anıtkabir içerisinde bulunan Kurtuluş Savaşı canlandırmaları öğrencileri çok etkiledi. Anıtkabir’in içinde bulunan Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet’in ne zor koşullarla kurulduğunu öğrencilere bir kez daha gösterdi.

Daha sonra Gazi Meclisi’nde yenilen öğle yemeği ardından Aqua Vega’ya gidildi. Öğrenciler, dünyanın farklı noktalarından Aqua Vega için getirilen deniz canlılarını, su altı dünyasının en heyecan verici hayvanlarını gördüler ve oldukça heyecanlandılar.

Okul Müdürü Yasin Öşekçi, gezinin çok verimli olduğunu ve öğrencilerin hoşça vakit geçirdiğini belirterek: “Mecliste bize yardımlarını esirgemeyen ve rehberlik eden Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’nun danışmanı Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.