MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ MARŞI ESERİ YAYINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2020 - 12:29, Güncelleme: 09.03.2020 - 12:29
 

MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ MARŞI ESERİ YAYINDA

İlçemizde yeni eser çalışmalarına devam eden müzik öğretmeni Serkan YILMAZ‘ ın son çalışması Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne oldu.

İlçemizde daha önce Mahmut Esat Orta Okulu, imam Hatip Orta Okulu, Özel Kampüs Okulu marş eserlerinden sonra 4.üncü okul marş çalışmasını tamamlayarak yayınladı. Öğretmenimiz ’’ ilçede Sanat, Müzik ile eğitime olumlu yönde bir katkı yapmak adına yaptığımız hediye eserlerimizin okullar ile ilgisi olan başta öğrenciler ve herkese hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunar, katkısı olanlara teşekkür ederim ‘’dedi. Kendi eserleri ve yeni ürünler adına şu ana kadar ilçemizde 14 esere ulaşan Müzik öğretmeni, yerel sanatçımız Serkan YILMAZ, yeni eser çalışmalarının nasipse devam edeceğini belirtti. Öğretmenimize, ilçemize ve ülkemize yeni eserler kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
İlçemizde yeni eser çalışmalarına devam eden müzik öğretmeni Serkan YILMAZ‘ ın son çalışması Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne oldu.

İlçemizde daha önce Mahmut Esat Orta Okulu, imam Hatip Orta Okulu, Özel Kampüs Okulu marş eserlerinden sonra 4.üncü okul marş çalışmasını tamamlayarak yayınladı.

Öğretmenimiz ’’ ilçede Sanat, Müzik ile eğitime olumlu yönde bir katkı yapmak adına yaptığımız hediye eserlerimizin okullar ile ilgisi olan başta öğrenciler ve herkese hayırlı olmasını diler, saygılarımı sunar, katkısı olanlara teşekkür ederim ‘’dedi.

Kendi eserleri ve yeni ürünler adına şu ana kadar ilçemizde 14 esere ulaşan Müzik öğretmeni, yerel sanatçımız Serkan YILMAZ, yeni eser çalışmalarının nasipse devam edeceğini belirtti. Öğretmenimize, ilçemize ve ülkemize yeni eserler kazandırma adında yaptığı çalışmalarından dolayı tebrik, teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.