MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARİYER GÜNLERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2018 - 07:42, Güncelleme: 07.03.2018 - 07:42
 

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARİYER GÜNLERİ

Seydişehir Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri etkinliği planlamasında Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun ile öğrenciler sohbet etti.

Okul Müdürü Sedat Vural “Okulumuz kariyer günleri münasebetiyle; Okulumuz Elektrik Bölümünden 1993 mezunlarından Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun’u misafir ettik. Bu buluşmada Yusuf Beyin Öğretmenlerimiz ve yeni nesil ile tanışmaları çok faydalı oldu. Bu bağlamda Sayın Yusuf Uzun öğrencilerimize tecrübelerini aktardı. Çalışmakta olduğu Üniversite ve yeni üniversite sistemi hakkında Bilgi verdi.  Kendisine çok teşekkür ederiz.” Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun toplantı salonunda öğrenciler ile buluşmasından memnun olduğunu belirtip şöyle devam etti. Kendisinde bu okuldan mezun olduğunu belirterek o zamandan bu zamana okulun çok mesafe kat ettiğini Laboratuvar, atölye şartlarının çok yükseldiğini, Sosyal ortamlarının çok daha geliştiğini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin Çok çalışması gerektiğini, çalışanın her zaman el üstünde tutulduğunu ve kariyer planlarını şimdiden yapmaları gerektiğini söyledi.  Seydişehir’de Meslek Yüksek Okulu ve Mühendislik fakültesinin olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirterek öğrencilerimizin bunu değerlendirmeleri gerektiğini özellikle belirtti. Mesleki Yüksek okullarda meslek lisesi mezunlarının çok daha avantajlı olduğunu bizzat yaşayarak gördüğünü söyledi. Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun toplantı sonunda öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Söyleşide bulundu.
Seydişehir Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri etkinliği planlamasında Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun ile öğrenciler sohbet etti.

Okul Müdürü Sedat Vural “Okulumuz kariyer günleri münasebetiyle; Okulumuz Elektrik Bölümünden 1993 mezunlarından Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun’u misafir ettik. Bu buluşmada Yusuf Beyin Öğretmenlerimiz ve yeni nesil ile tanışmaları çok faydalı oldu. Bu bağlamda Sayın Yusuf Uzun öğrencilerimize tecrübelerini aktardı. Çalışmakta olduğu Üniversite ve yeni üniversite sistemi hakkında Bilgi verdi.  Kendisine çok teşekkür ederiz.”

Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun toplantı salonunda öğrenciler ile buluşmasından memnun olduğunu belirtip şöyle devam etti. Kendisinde bu okuldan mezun olduğunu belirterek o zamandan bu zamana okulun çok mesafe kat ettiğini Laboratuvar, atölye şartlarının çok yükseldiğini, Sosyal ortamlarının çok daha geliştiğini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin Çok çalışması gerektiğini, çalışanın her zaman el üstünde tutulduğunu ve kariyer planlarını şimdiden yapmaları gerektiğini söyledi.  Seydişehir’de Meslek Yüksek Okulu ve Mühendislik fakültesinin olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirterek öğrencilerimizin bunu değerlendirmeleri gerektiğini özellikle belirtti. Mesleki Yüksek okullarda meslek lisesi mezunlarının çok daha avantajlı olduğunu bizzat yaşayarak gördüğünü söyledi.

Yard. Doç. Dr Yusuf Uzun toplantı sonunda öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Söyleşide bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.