MEVLANA DİYARINDA SEYYİD HARUN VELİ ANLATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2014 - 01:55, Güncelleme: 08.12.2014 - 01:55
 

MEVLANA DİYARINDA SEYYİD HARUN VELİ ANLATILDI

Konya?da düzenlenen kitap fuarında Karatay Akademi ve Türk Yazarlar Birliği standlarına konuk olan Yazar Ayşe Ünüvar, okuyucularıyla buluşup onların kitaplarını imzaladı.

Konya’da düzenlenen kitap fuarında Karatay Akademi ve Türk Yazarlar Birliği standlarına konuk olan Yazar Ayşe Ünüvar, okuyucularıyla buluşup onların kitaplarını imzaladı. Konya Kültürkpark’ta gerçekleştirilen imza gününe okuyucuların yoğun ilgi göstermesi yazarları mutlu ederken Yazarlar Birliği standına TRT’nin ilgi çeken dizilerinden olan Yedi Güzel Adam dizisi oyunlarının katılması da ayrı bir güzellik kattı. Birçok yazarın okuyucularıyla buluşup sohbet ettiği kitap fuarını 8 bine yakın kitapsever ziyaret etti. İlçemizin kurucusu Seyyid Harun Veli Hz. ve kızının hayatının anlatıldığı “Kör Kalbe Aşk Dokunmaz” adlı son çıkarttığı kitabı ile büyük ilgiye mazhar olan hemşehrimiz Ayşe Ünüvar’da  kitap fuarının çok yoğun katılımlı geçtiğini, bilhassa üniversite öğrencilerinin çoğunlukta olduğunu ve Seyyid Harun Veli Hz. merak eden kitlenin fazlalığını dile getirdi. Okuyucularıyla buluşmaktan son derece memnun olduğunu belirten Yazar Ünüvar, tüm katılımcılara teşekkür etti ve bu tür programlarla  hem ilçemizin hem de kurucusu Seyyid Harun Veli Hz.’nin tanıtımının çok önemli olduğunun altını birkez daha çizdi.
Konya?da düzenlenen kitap fuarında Karatay Akademi ve Türk Yazarlar Birliği standlarına konuk olan Yazar Ayşe Ünüvar, okuyucularıyla buluşup onların kitaplarını imzaladı.

Konya’da düzenlenen kitap fuarında Karatay Akademi ve Türk Yazarlar Birliği standlarına konuk olan Yazar Ayşe Ünüvar, okuyucularıyla buluşup onların kitaplarını imzaladı.

Konya Kültürkpark’ta gerçekleştirilen imza gününe okuyucuların yoğun ilgi göstermesi yazarları mutlu ederken Yazarlar Birliği standına TRT’nin ilgi çeken dizilerinden olan Yedi Güzel Adam dizisi oyunlarının katılması da ayrı bir güzellik kattı.

Birçok yazarın okuyucularıyla buluşup sohbet ettiği kitap fuarını 8 bine yakın kitapsever ziyaret etti.

İlçemizin kurucusu Seyyid Harun Veli Hz. ve kızının hayatının anlatıldığı “Kör Kalbe Aşk Dokunmaz” adlı son çıkarttığı kitabı ile büyük ilgiye mazhar olan hemşehrimiz Ayşe Ünüvar’da  kitap fuarının çok yoğun katılımlı geçtiğini, bilhassa üniversite öğrencilerinin çoğunlukta olduğunu ve Seyyid Harun Veli Hz. merak eden kitlenin fazlalığını dile getirdi.

Okuyucularıyla buluşmaktan son derece memnun olduğunu belirten Yazar Ünüvar, tüm katılımcılara teşekkür etti ve bu tür programlarla  hem ilçemizin hem de kurucusu Seyyid Harun Veli Hz.’nin tanıtımının çok önemli olduğunun altını birkez daha çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.