MHP KADIN KOLLARI BAŞBUĞLARINI ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2015 - 05:28, Güncelleme: 04.04.2015 - 05:28
 

MHP KADIN KOLLARI BAŞBUĞLARINI ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANDI

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş?in ölümünün 18. Yıl dönümü nedeniyle Seydişehir MHP kadın kolları Mevlidi şerif okuttu.

Başbuğ’un ölümünün 18. Sene i devriyesi nedeniyle düzenlenen programda Seydişehir Kadın Kolları Başkanı  Kezban Gören Basın açıklaması yaptı. Gören açıklamasında ;’’Bugün 4 Nisan her sene olduğu  gibi bu senede Başbuğumuzu anmak için toplanmış bulunuyoruz.Başbuğumuzun izinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz.Bugün onun bıraktığı Ülkücü Hareket onun Bozkurtları davasından taviz  vermeden kutlu  yolda yürümektedir.Türk Milleti yücelesiye kadar  bu mücadele devam edecektir.MHP bu karanlık günlerin tek ışık kaynağıdır.Öyle  İnanıyoruz  ki Milletimiz  seçimlerde MHP yi iktidara taşıyacaktır.’’dedi. Kadın Kolları Başkanı Kezban Gören basın açıklamasının sonunda Şehit  edilen Savcı ve  şimdiye  kadar şehit  düşmüş Ülküdaşlarına ve tüm şehitlere Allah tan rahmet diledi.Mekanları cennet olsun.Tanrı Türkü Korusun ve yüceltsin diyerek sözlerini tamamladı.  
Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş?in ölümünün 18. Yıl dönümü nedeniyle Seydişehir MHP kadın kolları Mevlidi şerif okuttu.

Başbuğ’un ölümünün 18. Sene i devriyesi nedeniyle düzenlenen programda Seydişehir Kadın Kolları Başkanı  Kezban Gören Basın açıklaması yaptı.
Gören açıklamasında ;’’Bugün 4 Nisan her sene olduğu  gibi bu senede Başbuğumuzu anmak için toplanmış bulunuyoruz.Başbuğumuzun izinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz.Bugün onun bıraktığı Ülkücü Hareket onun Bozkurtları davasından taviz  vermeden kutlu  yolda yürümektedir.Türk Milleti yücelesiye kadar  bu mücadele devam edecektir.MHP bu karanlık günlerin tek ışık kaynağıdır.Öyle  İnanıyoruz  ki Milletimiz  seçimlerde MHP yi iktidara taşıyacaktır.’’dedi.
Kadın Kolları Başkanı Kezban Gören basın açıklamasının sonunda Şehit  edilen Savcı ve  şimdiye  kadar şehit  düşmüş Ülküdaşlarına ve tüm şehitlere Allah tan rahmet diledi.Mekanları cennet olsun.Tanrı Türkü Korusun ve yüceltsin diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.