MHP KADIN KOLLARI ŞEHİTLERİMİZE YASİN-İ ŞERİF OKUTTU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2016 - 11:40, Güncelleme: 21.07.2016 - 11:40
 

MHP KADIN KOLLARI ŞEHİTLERİMİZE YASİN-İ ŞERİF OKUTTU

Seydişehir MHP kadın kolları, bütün şehitlerimiz için parti binasında toplanarak Yasin-i Şerif okuyup gündemi değerlendirdi.

MHP ilçe Kadın kolları başkanı Keziban  Gören yaptığı açıklamada; “ihtilalin ve darbenin her türlüsüne karşıyız fakat darbeye karşı  yapılan mücadelede  haksızlık yapılmamalı  hukuk çerçevesinden ayrılmamalı suçlu ile suçsuz iyi değerlendirilmeli milletin yüreğinde,  Ergenekon ve balyozda olduğu  gibi  yara açılmamalıdır.  Ülkücü hareket  seneler öncesinden Fethullah Gülenin  hain olduğunu, Amerikan menfaatleri  ve çıkarları  doğrultusunda  hareket  ettiğini, dinler arası diyalogun Hıristiyanlığa hizmet olduğunu, içerde ve dışarıda açtığı  bütün okulların ajan okulları olduğunu anlatmış  ve yazmıştır. Fakat akp hükümeti, AKP’liler, pek çok çevreler buna inanmamış, bizlere  kafatasçı, ırkçılıkla suçlamışlardır. Bütün kadrolara bunları yerleştirmişlerdir. Bugünde milletin milli menfaatlerini savunmayan, vatan millet, bayrak sevgisi taşımayan bütün tarikatların cemaatlerin, derneklerin karşısındayız.Türk  Milleti  geçmişinde de büyük badireler atlatmış hepsinin de üstesinden  gelmiştir. Milli değerlerimize, sımsıkı sarılarak birlik beraberlik içerisinde  umudumuzu  yitirmeyerek yarınların daha güzel  olacağı kanaatindeyiz. Allah  yar ve yardımcımız olsun. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin.” dedi.  
Seydişehir MHP kadın kolları, bütün şehitlerimiz için parti binasında toplanarak Yasin-i Şerif okuyup gündemi değerlendirdi.

MHP ilçe Kadın kolları başkanı Keziban  Gören yaptığı açıklamada; “ihtilalin ve darbenin her türlüsüne karşıyız fakat darbeye karşı  yapılan mücadelede  haksızlık yapılmamalı  hukuk çerçevesinden ayrılmamalı suçlu ile suçsuz iyi değerlendirilmeli milletin yüreğinde,  Ergenekon ve balyozda olduğu  gibi  yara açılmamalıdır. 

Ülkücü hareket  seneler öncesinden Fethullah Gülenin  hain olduğunu, Amerikan menfaatleri  ve çıkarları  doğrultusunda  hareket  ettiğini, dinler arası diyalogun Hıristiyanlığa hizmet olduğunu, içerde ve dışarıda açtığı  bütün okulların ajan okulları olduğunu anlatmış  ve yazmıştır. Fakat akp hükümeti, AKP’liler, pek çok çevreler buna inanmamış, bizlere  kafatasçı, ırkçılıkla suçlamışlardır. Bütün kadrolara bunları yerleştirmişlerdir. Bugünde milletin milli menfaatlerini savunmayan, vatan millet, bayrak sevgisi taşımayan bütün tarikatların cemaatlerin, derneklerin karşısındayız.Türk  Milleti  geçmişinde de büyük badireler atlatmış hepsinin de üstesinden  gelmiştir. Milli değerlerimize, sımsıkı sarılarak birlik beraberlik içerisinde  umudumuzu  yitirmeyerek yarınların daha güzel  olacağı kanaatindeyiz. Allah  yar ve yardımcımız olsun. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.