MHP KADIN KOLLARINDAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2016 - 06:05, Güncelleme: 29.08.2016 - 06:05
 

MHP KADIN KOLLARINDAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Seydişehir MHP Kadın Kolları Başkanı Kezziban GÖREN mesajında şu konulara dikkat etmiştir:

“30 Ağustos’un Türk milletinin kaderinde çok önemli bir yeri vardır. 30 Ağustos Türk milletinde ‘Zaferler Ayı’ diye bilinir. Mohaç Savaşı, Malazgirt Savaşı, Başkomutanlık Meydan Muharebesi de  bu ayda olmuştur. Malazgirt Savaşı ile Sultan Alparslan Anadolu’nun kapısını kapanmamak üzere Türklere açmıştır. Baş komutan MUSTAFA KEMAL PAŞA’da Anadolu’yu işgal eden Türk milletini tarih sahnesinden silmek isteye emperyalistlere, biringiiz gazetecisin iki senede Yunan mevzilerini geçemez  dediği savaş hatlarını 24 saatte geçmiş, düşmanı 9 Eylül’de denize dökmüştür. Bugün yine 30 Ağustos Türk milleti yine emperyalist güçlerle savaştadır, içte ve dışta düşman teyakkuzdadır, amaç Türk milletini tarih sahnesinde silmek, topraklarımızı bölüp parçalayıp işgal etmektir . Bunu PKK FETÖ gibi değişik dinci örgütlerle yani maşalarla yapmaktadır. MHP ve mensupları senelerdir Fethullah Gülen ve fikirleriyle mücadele etmiş, çocuklarımızın beyinlerinin yıkandığını ve bunun adına yapıldığı söylemiş ama hiçbir yetkili buna kulak asmamıştır. Şimdide aynı şeyi söylüyoruz. Milli olmayan vatan bayrak ATATÜRK CUMHURİYET demeyen bütün tarikat ve dernekler tehlikedir. Faaliyetler engellenmedir. Mehmetçik şuan da Suriye topraklarında terör örgütleriyle savaşmaktadır. Allah yardımcıları olsun. Büyük Türkçü Ahmet Hikmet Müftüoğlu Türk’ü şöyle tarif eder:  Sen şarkın kınına girmeyen kılıcısın. Dövüle dövüle tavlanır, vurula vurula kırılırsın. Yine her parçandan bir kıvılcımından bir şimşek çakar. İlahi bir kudretin ebedi bir feyzin var ey Türk!  Bu vesile ile kendini Türk hisseden bunun gurur ve şuurunda olanların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, AZİZ ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANAR, AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. ALLAH TÜRK MİLLETİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.”                                                                       
Seydişehir MHP Kadın Kolları Başkanı Kezziban GÖREN mesajında şu konulara dikkat etmiştir:

“30 Ağustos’un Türk milletinin kaderinde çok önemli bir yeri vardır. 30 Ağustos Türk milletinde ‘Zaferler Ayı’ diye bilinir. Mohaç Savaşı, Malazgirt Savaşı, Başkomutanlık Meydan Muharebesi de  bu ayda olmuştur. Malazgirt Savaşı ile Sultan Alparslan Anadolu’nun kapısını kapanmamak üzere Türklere açmıştır. Baş komutan MUSTAFA KEMAL PAŞA’da Anadolu’yu işgal eden Türk milletini tarih sahnesinden silmek isteye emperyalistlere, biringiiz gazetecisin iki senede Yunan mevzilerini geçemez  dediği savaş hatlarını 24 saatte geçmiş, düşmanı 9 Eylül’de denize dökmüştür. Bugün yine 30 Ağustos Türk milleti yine emperyalist güçlerle savaştadır, içte ve dışta düşman teyakkuzdadır, amaç Türk milletini tarih sahnesinde silmek, topraklarımızı bölüp parçalayıp işgal etmektir . Bunu PKK FETÖ gibi değişik dinci örgütlerle yani maşalarla yapmaktadır.

MHP ve mensupları senelerdir Fethullah Gülen ve fikirleriyle mücadele etmiş, çocuklarımızın beyinlerinin yıkandığını ve bunun adına yapıldığı söylemiş ama hiçbir yetkili buna kulak asmamıştır. Şimdide aynı şeyi söylüyoruz. Milli olmayan vatan bayrak ATATÜRK CUMHURİYET demeyen bütün tarikat ve dernekler tehlikedir. Faaliyetler engellenmedir.

Mehmetçik şuan da Suriye topraklarında terör örgütleriyle savaşmaktadır. Allah yardımcıları olsun. Büyük Türkçü Ahmet Hikmet Müftüoğlu Türk’ü şöyle tarif eder: 

Sen şarkın kınına girmeyen kılıcısın. Dövüle dövüle tavlanır, vurula vurula kırılırsın. Yine her parçandan bir kıvılcımından bir şimşek çakar. İlahi bir kudretin ebedi bir feyzin var ey Türk!

 Bu vesile ile kendini Türk hisseden bunun gurur ve şuurunda olanların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, AZİZ ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANAR, AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ALLAH TÜRK MİLLETİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.”

                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.