MHP KONYA MİLLETVEKİLİ KALAYCI İLÇE SEÇİM BÜROSU VE ÜLKÜ OCAĞINI ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2015 - 12:35, Güncelleme: 14.05.2015 - 12:35
 

MHP KONYA MİLLETVEKİLİ KALAYCI İLÇE SEÇİM BÜROSU VE ÜLKÜ OCAĞINI ZİYARET ETTİ

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı,İl Başkanı Murat Çiçek,MHP Konya Milletvekili adayı Temmuz Şemin İlçe seçim irtibat bürosunu ve Seydişehir Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Kalaycı Seydişehir de ilk olarak Parti seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, İlçe yönetimi belediye eski başkanı Abdülkadir Çat ve partililer tarafından karşılandı. Konya’da yapılan anketler sonucu MHP nin oy oranının %10 dan ,%20 ye yükseldiğini, Vatandaşın MHP ‘ye yöneldiğini belirterek sözlerine başlayan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı;’’Konya’da %28 oy oranını aşmış bulunuyoruz. Buda Konya’dan 5 Milletvekili karşılığına geliyor. Geçmiş seçimlerde Konya merkezde en zorlandığımız bir yerdi. Şuan MHP ye bir yönlenme var, katılımlar var. Tarihi bir sonuç almak üzereyiz. Türkiye genelinde de Genel Başkanımızın yaptığı Mitingleri görüyorsunuz. Muhteşem bir yoğunlukta geçiyor.Bu defa  bu iktidardan bu ülke kurtulacak.Milliyetçi Hareket  Partisi iktidara doğru yürüyor.İnşallah 7 Haziran da Tek başına iktidar olacağız.AKP Ülkede her alanda tahribat yaptı.Ne adalet  Kaldı ,ne  kamu yönetimi kaldı,ne dış politika kaldı.Her alanda büyük bir  tahribat var.Ekonomik tahribatı zaten insanımız gündelik  hayatında yaşıyor.Borçluluk insanımızın en önemli sorunu hale geldi.Çiftçimiz borçlu,esnafımız borçlu,Vatandaşımız kredi kartı ve tüketici kredilerinden dolayı bunalıma girdi.Şuanda 3 milyon insanımız tüketici kredilerinden dolayı icralık durumdadır. Konya’da durum yine vahim.Konya da protesto edilen senetler itibari ile üç büyük ilden sonra dördüncü il durumundadır.Bu neyi gösterir.Esnafımızın,ticaret erbabımızın içinde bulunduğu sıkıntıyı gösterir.Bankacılık  denetleme  düzenleme kurulunun son açıkladığı veri  2015 Mart sonu itibari ile Konya’nın kredi borçları toplamı 24 Milyar 817 milyon liraya ulaşmıştır.Bundan 12 yıl önce  Konyalı faizden kaçardı,bu AKP Hükümeti Konyalıyı faiz lobisinin,Bankaların kucağına itmiştir.12 yıl önce kişi başına  düşen borç 100 TL,110 TL düzeyinde iken,bugün 11 500 TL ye çıkmıştır.Bunlar resmi rakamlardır.Cumhurbaşkanının Merkez Bankası ile didişmesi  Türkiye de faiz de çıktı, döviz de çıktı %25 dolarda artış var.Bu ne demektir Türk Milleti % 25 daha fakirleşmiş demektir.Şuanda ekonomik krizi Türkiye yaşıyor. İnşallah 7 Haziranda iktidara geldiğimizde bu borç batağından faiz batağından bu ülkeyi kurtaracağız.’’diyerek sözlerini tamamladı. Kalaycı daha sonraki ziyaret yeri Ülkü Ocakları oldu. Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel ve yönetimi tarafından karşılanan Kalaycı, geleneksel olarak her Çarşamba düzenlenen Ülkü Ocaklarının yemeğine katıldı. Genç Bozkurtları selamlayan Kalaycı MHP’nin programlarının hazır olduğunu 7 Hazirandan sonra İktidar olacaklarını ifade ederek gençlerin katkılarından dolayı teşekkür etti. Ocakta gençlerle bir süre sohbet eden MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Ocak’ta bulunan genç ülkücülerin bozkurt selamı ile uğurlandı.
MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı,İl Başkanı Murat Çiçek,MHP Konya Milletvekili adayı Temmuz Şemin İlçe seçim irtibat bürosunu ve Seydişehir Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Kalaycı Seydişehir de ilk olarak Parti seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. İlçe Başkanı Abdullah Söğüt, İlçe yönetimi belediye eski başkanı Abdülkadir Çat ve partililer tarafından karşılandı.

Konya’da yapılan anketler sonucu MHP nin oy oranının %10 dan ,%20 ye yükseldiğini, Vatandaşın MHP ‘ye yöneldiğini belirterek sözlerine başlayan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı;’’Konya’da %28 oy oranını aşmış bulunuyoruz. Buda Konya’dan 5 Milletvekili karşılığına geliyor. Geçmiş seçimlerde Konya merkezde en zorlandığımız bir yerdi. Şuan MHP ye bir yönlenme var, katılımlar var. Tarihi bir sonuç almak üzereyiz. Türkiye genelinde de Genel Başkanımızın yaptığı Mitingleri görüyorsunuz. Muhteşem bir yoğunlukta geçiyor.Bu defa  bu iktidardan bu ülke kurtulacak.Milliyetçi Hareket  Partisi iktidara doğru yürüyor.İnşallah 7 Haziran da Tek başına iktidar olacağız.AKP Ülkede her alanda tahribat yaptı.Ne adalet  Kaldı ,ne  kamu yönetimi kaldı,ne dış politika kaldı.Her alanda büyük bir  tahribat var.Ekonomik tahribatı zaten insanımız gündelik  hayatında yaşıyor.Borçluluk insanımızın en önemli sorunu hale geldi.Çiftçimiz borçlu,esnafımız borçlu,Vatandaşımız kredi kartı ve tüketici kredilerinden dolayı bunalıma girdi.Şuanda 3 milyon insanımız tüketici kredilerinden dolayı icralık durumdadır.

Konya’da durum yine vahim.Konya da protesto edilen senetler itibari ile üç büyük ilden sonra dördüncü il durumundadır.Bu neyi gösterir.Esnafımızın,ticaret erbabımızın içinde bulunduğu sıkıntıyı gösterir.Bankacılık  denetleme  düzenleme kurulunun son açıkladığı veri  2015 Mart sonu itibari ile Konya’nın kredi borçları toplamı 24 Milyar 817 milyon liraya ulaşmıştır.Bundan 12 yıl önce  Konyalı faizden kaçardı,bu AKP Hükümeti Konyalıyı faiz lobisinin,Bankaların kucağına itmiştir.12 yıl önce kişi başına  düşen borç 100 TL,110 TL düzeyinde iken,bugün 11 500 TL ye çıkmıştır.Bunlar resmi rakamlardır.Cumhurbaşkanının Merkez Bankası ile didişmesi  Türkiye de faiz de çıktı, döviz de çıktı %25 dolarda artış var.Bu ne demektir Türk Milleti % 25 daha fakirleşmiş demektir.Şuanda ekonomik krizi Türkiye yaşıyor. İnşallah 7 Haziranda iktidara geldiğimizde bu borç batağından faiz batağından bu ülkeyi kurtaracağız.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Kalaycı daha sonraki ziyaret yeri Ülkü Ocakları oldu. Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel ve yönetimi tarafından karşılanan Kalaycı, geleneksel olarak her Çarşamba düzenlenen Ülkü Ocaklarının yemeğine katıldı.

Genç Bozkurtları selamlayan Kalaycı MHP’nin programlarının hazır olduğunu 7 Hazirandan sonra İktidar olacaklarını ifade ederek gençlerin katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ocakta gençlerle bir süre sohbet eden MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Ocak’ta bulunan genç ülkücülerin bozkurt selamı ile uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.