MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR KİBAR'DAN NAZİK DAVRANIŞ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2019 - 11:48, Güncelleme: 18.01.2019 - 11:48
 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR KİBAR'DAN NAZİK DAVRANIŞ

Evde eğitim gören engelli öğrencilerin karnesini Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar evlerine giderek kendi elleri ile teslim etti.

Seydişehir de oturan görme ve bedensel engelli Ercan Çağların karnesi Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ,Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Çağların hayallerindeki meslek olan avukatlık mesleğini icara eden görme engeli İsa Koca ile beraber verildi. Milli Eğitim Müdürü Tahir kibar daha sonra evde bakım hizmeti gören engelli öğrencilerden Saraycık mahallesinde ki bedensel engelli Muhammed Yalman ,Kumluca Mahallesinde ki Dilara Güney ,Ortakaraören Mahallesindeki Efe Yazgan’ın da evini ziyaret ederek karnelerini teslim etti.
Evde eğitim gören engelli öğrencilerin karnesini Seydişehir Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar evlerine giderek kendi elleri ile teslim etti.

Seydişehir de oturan görme ve bedensel engelli Ercan Çağların karnesi Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ,Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Çağların hayallerindeki meslek olan avukatlık mesleğini icara eden görme engeli İsa Koca ile beraber verildi.

Milli Eğitim Müdürü Tahir kibar daha sonra evde bakım hizmeti gören engelli öğrencilerden Saraycık mahallesinde ki bedensel engelli Muhammed Yalman ,Kumluca Mahallesinde ki Dilara Güney ,Ortakaraören Mahallesindeki Efe Yazgan’ın da evini ziyaret ederek karnelerini teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.