Milli Eğitim taşımacılık sistemine geçemiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2020 - 03:53, Güncelleme: 10.11.2020 - 03:53
 

Milli Eğitim taşımacılık sistemine geçemiyor

Seydişehir Minibüscüler Kooperatifi bakanlığın verdiği fiyatların çok düşük olmasından dolayı öğrenci taşımacılığını yapamıyor.

Milli Eğitim bakanlığı öğrenci taşıma ücretlerini kendisinin belirlemesi ve verilen taşıma ücretlerinin düşük olması nedeni ile bu yıl öğrenci taşıma sistemine geçilemedi. Seydişehir Minibüscüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber konuyla ilgili açıklamasında : “ Bakanlığın verdiği ücretlerle öğrenci taşıdığımızda değil para kazanmak cebimizden de gidiyor. Bu nedenle İlçe Milli Eğitim’in yaptığı iki ihalede de kazanan olmadı. Biz bakanlıktan taşıma ücreti ile ilgili iyi bir haber bekliyoruz. Bakanlık taşıma ücretlerini yeniden revize etmezse  öğrenci taşımacılık işinin nasıl çözüleceğini bizde bilemiyoruz ” dedi. Bu durumdan şikayetçi olan uç mahalle velileride :” okulların açılmasından 2 ay geçti.   Hala taşımacılık sistemine geçilemedi. Şu ana kadar kendi imkanlarımızla bu sorunu çözmeye çalıştık . Kışta geliyor  bazı öğrencilerinde imkanları yok . Taşımacılık sistemindeki tıkanıklığın bir an evvel giderilmesi gerekir” diyerek durumdan şikayetçi olduklarını dile getirdiler.
Seydişehir Minibüscüler Kooperatifi bakanlığın verdiği fiyatların çok düşük olmasından dolayı öğrenci taşımacılığını yapamıyor.

Milli Eğitim bakanlığı öğrenci taşıma ücretlerini kendisinin belirlemesi ve verilen taşıma ücretlerinin düşük olması nedeni ile bu yıl öğrenci taşıma sistemine geçilemedi.

Seydişehir Minibüscüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber konuyla ilgili açıklamasında : “ Bakanlığın verdiği ücretlerle öğrenci taşıdığımızda değil para kazanmak cebimizden de gidiyor. Bu nedenle İlçe Milli Eğitim’in yaptığı iki ihalede de kazanan olmadı. Biz bakanlıktan taşıma ücreti ile ilgili iyi bir haber bekliyoruz. Bakanlık taşıma ücretlerini yeniden revize etmezse  öğrenci taşımacılık işinin nasıl çözüleceğini bizde bilemiyoruz ” dedi.

Bu durumdan şikayetçi olan uç mahalle velileride :” okulların açılmasından 2 ay geçti.   Hala taşımacılık sistemine geçilemedi. Şu ana kadar kendi imkanlarımızla bu sorunu çözmeye çalıştık . Kışta geliyor  bazı öğrencilerinde imkanları yok . Taşımacılık sistemindeki tıkanıklığın bir an evvel giderilmesi gerekir” diyerek durumdan şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.